Wpis z mikrobloga

Dzisiaj jestem przegrywem. Pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego, że mam kupon, dubel, dwa zdarzenia na kuponie. Jedno i drugie zdarzenie jest wygrane, ale nie mam z tego nic bo i w jednym i w drugim przypadku mecz został anulowany. Gdy tylko Learner Tien zaczął miażdzyć Lorenzo Musettiego i było już 3-0 dla pana Tiena i pan Chińczyk zabierał się do swoich serwów by zrobić 4-0 i już praktycznie nie ma takiej siły by ze stanu 4-0 nie wygrać seta, a więc i meczu, po drugiego seta pan Tien już wygrał, pomyślałem sobie-byle tylko Musetti się nie spłakał i nie brał krecza, byleby tylko umiał przegrać z honorem. Oczywiście nie umiał i gdy tylko zrobiło się 3-0 i już sytuacja była beznadziejan, pana Musettiego rozbolał paluszek, rozbolała go główka, a jak powszechnie wiadomo paluszek i główka to tenisowa wymówka i oczywiście pan Musetti się poddał, co spowodowało anulowanie tego meczu. Dosłownie kilka chwil później anulowany został mecz pani Zheng, która też prowadziła po drugim secie i kupon poszedł do śmieci.
#przegryw #bukmacherka #sport #tenis #mecz
tonaszepieklomezczyzn - Dzisiaj jestem przegrywem. Pierwszy raz zdarzyło mi się coś t...

źródło: anulowany

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach