Aktywne Wpisy

zelgawis2 +43

Siema, ktoś mógłby streścić mecz Francja Hiszpania, niestety nie mogłem obejrzeć, obejrzę skrót rano, ale chciałbym się dowiedzieć co tam się wydarzylo. Bo myślałem że tam Francja wleci i będzie łącznie 3-1 dla Francji czy cos a tutaj 0-2 się mecz skończył.
Francja była słaba czy atakowała rowno, ale Hiszpania się bronila i wykorzystywała sytuacje
#mecz
Francja była słaba czy atakowała rowno, ale Hiszpania się bronila i wykorzystywała sytuacje
#mecz

To moje wyniki krwi sprzed roku. Widać jak w ch*j za mało miałem FSH, bo mój mózg rzadko kiedy każe jajkom produkować plemniki bo mam pełne jaja. Tak mi lekarz powiedział. A ujście jest co jakiś miesiąc lub dwa podczas nocnej polucji. Jak ktoś wali np. codziennie to FSH ma bardzo wysokie bo codziennie mózg każe jajkom produkować plemniki.
#nofapchallenge #nofap #chwalesie
źródło: temp_file1604681604512158092
PobierzAle ogólnie jak ktoś wali codziennie, czyli pewnie ma wysokie FSH, to ma mniej plemników w spermie czy jakoś tak było bo organizm nie nadąża z produkcją
@kwiatekelo: chcesz zostać świętym ?
Ogólnie to jak będę miał żonę to kończę z celibatem w sensie że będziemy uprawiać miłość a zwalić to już nigdy nie zamierzam zwalić bo tak postanowiłem ponad 4 lata temu i poprosiłem Pana Boga o pomoc, a wręcz błagałem żebym przestał się masturbować i Pan Bóg pomógł.
@kwiatekelo: Thor zawsze pomaga, choć pewnie był zdziwiony że chodziło ci o masturbacje, a nie krwawą zemstę na twoich wrogach xD