Aktywne Wpisy

ShockDeals +244
Eyefire +11
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

Główną gwiazdą nagrania są F-16.
Nagranie pochodzi z początku 2024 roku. Z powodu napięć między NATO a Rosją duńscy piloci F-16 przeprowadzili operację szkoleniową, której celem był skoordynowany atak na rosyjską bazę wojskową z aktywną obroną powietrzną. Loty w parach na bardzo niskim pułapie tak aby uniknąć wykrycia przez radary.
Trochę taka mini symulacja tego jak by wyglądała wojna ruskich z NATO ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina #wojna #rosja #swiat #wojsko #nato
@Sweet-Jesus
Śmieszne że gdyby strona rosyjska robiła podobne ćwiczenia to zaraz byłyby nagłówki "hurr-durr Rosja planuje atak na NATO", mimo iż plany wojskowe na rozmaite sytuacje to normalka, USA miały przed IIWŚ plan wojny z Wielką Brytanią xD
https://pl.wikipedia.org/wiki/War_Plan_Red
Komentarz usunięty przez autora
@Sweet-Jesus: Przecież to kompletna nieprawda, video jest z pokazów lotniczych.