Wpis z mikrobloga

3.5 letnie studia inżynierskie to było najlepsze 8 lat mojeg życia, pijcie ze mną kompot obroniłem się
#studia #inzynier
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OperatorCyfrowegoPolaKomutacyjnego: studiowałem nie dla papierka tylko żeby się czegoś nauczyć, jak uznałem że już się nic nie nauczę to przestałem

Taki mój mental że jak nie widzę w czymś sensu to tego nie robię, i nie potrafię się do tego zmusić

Może z wiekiem spokorniałem i gdyby to było teraz to bym dokończył, ale jest jak jest i nie narzekam
  • Odpowiedz
@OperatorCyfrowegoPolaKomutacyjnego
Po prostu lubisz to co robisz a jest to po prostu w c--j trudne xd Dochodzą do tego jezcze problemy z motywacja, w międzyczasie jezcze zaczynasz pracę żeby się utrzymać i jakoś to tak się przeciąga

No i bez przesady 5 lat na 3.5 letnie studia to nie tak długo - tylko 1 rok owalilem a potem covid przesunął wszystko o pół roku xd
  • Odpowiedz
  • 2
@gupi_ja: @peoplearestrange

to tak można? To nie jest tak, że masz limit powtarzań roku? A co z tymi śmiesznym ECTS? Ogólnie gratki, ja rzuciłem po I semestrze, trochę żałuję, ale w tamtym czasie życia nie znałem

A więc:
możesz nawet i 13 lat studiować tak jak @eragonn14 bo piszesz prośbę do dziekana, a że dziekan lubi pieniądze to przecież przyjmie każdego studenta bo to dodatkowy pieniądz. mechanizm jest
  • Odpowiedz