@OperatorCyfrowegoPolaKomutacyjnego Po prostu lubisz to co robisz a jest to po prostu w c--j trudne xd Dochodzą do tego jezcze problemy z motywacja, w międzyczasie jezcze zaczynasz pracę żeby się utrzymać i jakoś to tak się przeciąga
No i bez przesady 5 lat na 3.5 letnie studia to nie tak długo - tylko 1 rok owalilem a potem covid przesunął wszystko o pół roku xd
@uzbek23: No i 5 lat i ten zestaw startowy młodego dorosłego to całkowity standard, ale co z 8, 10 lat i bez pracy w międzyczasie @bzyku95: Serio da się czegoś nauczyć na studiach, co nie jest podstawami?
to tak można? To nie jest tak, że masz limit powtarzań roku? A co z tymi śmiesznym ECTS? Ogólnie gratki, ja rzuciłem po I semestrze, trochę żałuję, ale w tamtym czasie życia nie znałem
A więc: możesz nawet i 13 lat studiować tak jak @eragonn14 bo piszesz prośbę do dziekana, a że dziekan lubi pieniądze to przecież przyjmie każdego studenta bo to dodatkowy pieniądz. mechanizm jest
#studia #inzynier
Komentarz usunięty przez autora
Taki mój mental że jak nie widzę w czymś sensu to tego nie robię, i nie potrafię się do tego zmusić
Może z wiekiem spokorniałem i gdyby to było teraz to bym dokończył, ale jest jak jest i nie narzekam
Po prostu lubisz to co robisz a jest to po prostu w c--j trudne xd Dochodzą do tego jezcze problemy z motywacja, w międzyczasie jezcze zaczynasz pracę żeby się utrzymać i jakoś to tak się przeciąga
No i bez przesady 5 lat na 3.5 letnie studia to nie tak długo - tylko 1 rok owalilem a potem covid przesunął wszystko o pół roku xd
@bzyku95: Serio da się czegoś nauczyć na studiach, co nie jest podstawami?
@zt_im: moje najgorsze, nie poelcam AGH
A więc:
możesz nawet i 13 lat studiować tak jak @eragonn14 bo piszesz prośbę do dziekana, a że dziekan lubi pieniądze to przecież przyjmie każdego studenta bo to dodatkowy pieniądz. mechanizm jest
@zt_im: interesujace