Aktywne Wpisy

MonazoPL +143
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +286
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

#polskieonuce #wojna #szury #ukraina #rosja #konfederacja
źródło: 1000110551
Pobierzflaga rumunska jesli sie nie myle i libanu? XD fajne mają poparcie te ruskie. same prestiżowe nacje xD
źródło: image
PobierzTemat był nawet w mediach, jakiś radny tym się interesował, no cóż... Za tymi flagami jest namiot, w którym ponoć koczuje nawiedzona stara baba, w środku mają być święte obrazy oraz podobizny putina i maciaka. Tu jest grana raczej turboonuceria połączona z chorobą psychiczną. Czytałem
Taka mam fantazję ale za daleko mieszkam
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzjest jednym z czynników sprawczych tego śmietnika
Pisałem o tym kiedyś ale jak widzę
źródło: image
Pobierz@piotre-gie to było coś w stylu: "Łee, misza, weź tu dowieś jaką angloskaską flage coby bardziej miedzynarodowo było"
a tak na serio, to pewnie jakiś brauniarz z melbourne dojechał i musiał zaafiszować gdzie tam obecnie banany zbiera na plantacji