Aktywne Wpisy

Jak oglądać youtube na telefonie tak żeby nie musieć oglądać tych chędożonych reklam co 3 minuty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻ za darmo ofkors ( ͡º ͜ʖ͡º)

Marecki85 +21
#raportzpanstwasrodka @Czerwonyalimenciarz napisał że Darek podczas ostatniego zabiegu ucha, w fotelu wyglądał jak blobfish, tyle że w okularach. Nie będę polemizował..
źródło: Darek Blobfish
Pobierz

Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#kuchniamoll #gotujzwykopem
źródło: 1000018178
Pobierz@ziemniak_na_export: Są różne patelnie i ich obsługa jest różna.
@ziemniak_na_export: Kropla wody na stal nierdzewną. Jak nic nie robi to czekać, jak wrze od razu to nieco zmniejszyć grzanie ale grzać dalej, jak "lewituje" nad patelnią to jest ok.
@v4derr: Nie robi się tego z nierdzewką.
Specjalistą nie jestem i możliwe, że pamięć mnie zwodzi, ale wydaje mi się, że czytałem kiedyś, że smażenie na maśle jest wybitnie niezdrowe ¯\(ツ)/¯
Mam w domu rodzinnym taką, z wysokiej półki kupiona przez rodziców jeszcze za dolary, patelnia waży kilka kilo. No i super, żyje i wygląda jak nowa od tych 30 lat ale weź tam zrób naleśniki xD przywiera jak cholera. Nadaje się do trochę rzeczy ale do wielu nie. Po
Najlepiej na priv.