Aktywne Wpisy

AdamIspireGoral +415
To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
źródło: 1000003849
Pobierz
jegertilbake +291
Czy z uwagi na niska demografię w Polsce nadszedł w końcu najwyzszy czas, zeby księża przestali ubierać sie w sukienki jak transwestyci i znaleźli sobie żony z którymi założą rodziny pelne dzieci dajac przykład swoim parafianom?
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
źródło: 83622645d6a1239ce228e725bf0ec26f
Pobierz

![W Wirginii 2 psy zagryzły 23 jelonki w pogotowiu dla dzikich zwierząt [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/500bd119dbd9689e9136de2fbb16c514d275157cc1c264f8f4cc2177de9924d0,q80.jpg)

kiedyś nawet nie brałem pod uwagę żeby zamiast Coca-Coli kupić Colę “original”. a teraz widzę, że moi znajomi zaczęli normalnie kupować te tanie napoje, typu Lemo zamiast Sprite, i dla mnie w smaku to jest jeden c--j. ostatnio kupiłem sobie puszkę coli Freeway i jakby mi nikt nie powiedział, że to podróbka, to pewnie bym nie zauważył. no a skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać? #inflacja
@powodzenia: ++
WERSJE ZERO CUKRU
1. Pepsi / Cola Original z biedronki
2. Siki weroniki (długo, długo nic)
3. Hoop Cola
4. Freeway
@powodzenia: ogólnie jakość podróbek mocno się poprawiła tak samo wszystkich lemoniad i orenżad typu zbyszko helena i inny syf. Ostatnio kupiłem sobie jakąś lemoniadę jurajską w dino 1 litr wychodzi za 2,5 zł (ponad połowę taniej niż pepsi) i była na prawdę świetna patrzę w skład a tam zagęszczony sok
Lemo smakuje prawie tak jak Sprite którego najbardziej lubię z napojów gazowanych, a za dużo niższą cenę.
Teraz mam soda streama to nie orientuję, ale pewnie jak ta lidlowa jest za 5 to oryginalna