Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
Brutalna prawda z biologii ewolucyjnej nigdzie jedynie u człowieka bo tutaj obowiązuje kodeks karny więc nigdzie indziej wśród gatunków samiec nie loży na potomstwo innego samca wśród wielu gatunków nawet jest to rozwiązanie na poziomie podświadomym feromonów jeśli samica jest w ciąży z poprzednim a poznaje nowego samca to pod wpływem feromonów nowego samca płód ulega poronieniu ponieważ nie ma sensu go donosić gdyż nowy samiec i tak by go zabił
  • Odpowiedz
@tubkas12:

albo co często w rodzinach "mieszanych" nie będzie znęcał się, bił czy nawet molestował jej dzieciaka.

To jest czysta natura, statystycznie 10x częściej będzie się znęcał ojczym niż ojciec. Nawrt swojemu własnemu guwniakowi korci przypi*rdolić nieraz, a nad cudzym nie masz tych hamulców w mózgu, no chyba że posiadasz gen kukoldztwa to wtedy grzecznie do cudzej spuchy podchodzisz
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: dokładnie, ja tam samotnym matkom nie współczuje bo same wybrały sobie jakiegoś nieodpowiedzialnego matiego i teraz płacą za to cenę, ale samotne matki są w trochę przesranej sytuacji mimo że chętnych wielu się i tak znajdzie. tylko czy chętny nie będzie bił twojej córeczki albo łapał ją za c---i jak będzie nastolatką i będzie już dojrzała? to są właśnie te problemy.
  • Odpowiedz
@tubkas12: większość tych matek jest g---o warta jako matki i tylko się zasłaniają tym "ojojoj co to będzie z moim bejbi". Virtue signalling, gdyby naprawdę troszczyły się o cokolwiek innego niż własne "ja" to by świat inaczej troszkę wyglądał
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu:

gdyby naprawdę troszczyły się o cokolwiek innego niż własne "ja" to by świat inaczej troszkę wyglądał

zgadzam się, samotna matka to jest kobiecy przegryw. na tym zdjęciu widzę kobietę która mówi: tak popuściłam szpary jakiemuś matiemu i szukam frajera który zapłaci za moje błędy.

w tym wszystkim jednak zawsze szkoda dzieciaka - bo taka sytuacja to jest wręcz idealne środowisko do wytworzenia się jakieś borderki. jeden wujek przychodzi, drugi
  • Odpowiedz
tak popuściłam szpary jakiemuś matiemu i szukam frajera który zapłaci za moje błędy.

@tubkas12: no i takiego znajdzie, ale musialaby zejsc mocno z wymaganiami, ale na to znowu natura nie pozwoli i bedzie wolala przyprowadzac co pol roku nowego wujka do domu
  • Odpowiedz
posiadasz gen kukoldztwa to wtedy grzecznie do cudzej spuchy podchodzisz

@Fala_Magnezu: to trzeba mieć "gen kukoldztwa", żeby nie bić cudzych dzieci?

Czy ty próbujesz normalizować socjopatię? XD
  • Odpowiedz