Aktywne Wpisy

PremeditatioMalorum +230

Mam znajomego programistę w wieku 50 lat i koleś co chwila się doszkala, a to z AI, a to z bezpieczeństwa, a to jakieś inne chuje muje, non stop mi wysyła jakich to kursów nie skończył xD.
Mój ojciec skończył zawodówkę, poszedł do pierwszej pracy jako elektryk i wiedza, którą zdobył w szkole wystarczyła mu do emerytury.
#programista15k #pracbaza #praca
Mój ojciec skończył zawodówkę, poszedł do pierwszej pracy jako elektryk i wiedza, którą zdobył w szkole wystarczyła mu do emerytury.
#programista15k #pracbaza #praca

Panie Karolu Konfiarze I Gasniczaki Panu tego nie wybacza...przez 2 dni bo pozniej zapomną XD
źródło: 1000096040
Pobierzźródło: Grzegorz-Braun-uslyszal-zarzuty.-Jest-komunikat-Adama-Bodnara_full-hd-1200x760
Pobierzźródło: image
PobierzAlbo jego ludzie są sprytni i daję się złapać na sztuczki i mydlenie oczu. Też możliwe.
@B0mblak: Kto go malował? Prawackie i ruskie trolle którym się uwaliło w pustych łbach że jest proruski, mimo że się chwalił ze jest na ich liście do zlikwidowana, reprezentuje partie która oskarża ruskich o morderstwo prezydenta i absolutnie nic na jego proruskość nie wskazywało?
A to że się nie zniżył do poziomu braumistow i innych polskichonuc, jeszcze nie zmywa całej długiej listy
@Serniczek_Szatana: jak na moje to on nie wie po prostu co się wokół niego dzieje i sikorski z tuskiem mówią mu co ma robić żeby z siebie debila nie zrobił.
Mhm. Co prawda mówią, że nie chcą, ale pewnie ty masz dostęp do tego co tak naprawdę myślą( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czrgo mielismy slodziewac sie po Karolku?
@Gjbgghbhhjj: dopiero co wczoraj na mirko płakali, że tylko u nas prorosyjskiego kandydata wybrano, ale wiadomo, to tylko prawacy sobie wymyślili xD