Wpis z mikrobloga

@fidelio-fidelio a Korwin w tym samym czasie pisze, że faszyści przekręcili wynik wcześniej delegalizując 8 opozycyjnych partii. Całą cudowna prawacka trójka z 2014 Max Korwin Cejrowski to dziś Choroszcz na całego.
  • Odpowiedz
Nie taki zły ten Karolek jak go malowali

@B0mblak: Kto go malował? Prawackie i ruskie trolle którym się uwaliło w pustych łbach że jest proruski, mimo że się chwalił ze jest na ich liście do zlikwidowana, reprezentuje partie która oskarża ruskich o morderstwo prezydenta i absolutnie nic na jego proruskość nie wskazywało?

A to że się nie zniżył do poziomu braumistow i innych polskichonuc, jeszcze nie zmywa całej długiej listy
  • Odpowiedz
partii która chce polexitu.

Mhm. Co prawda mówią, że nie chcą, ale pewnie ty masz dostęp do tego co tak naprawdę myślą( ͡° ͜ʖ ͡°)

ale on jest pro ruski.
  • Odpowiedz
@Pavulon12345: przecież PiS nie jest partią pro rosyjska wtf. Smoleńsk, granicą z Białorusią, pomóc Ukrainie, mówi to panu coś panie Ferdek? Już nie mówiąc o nord stream 2. Jak już to oni są rusofobami. To że mam kolegę geja, nie znaczy że jestem gejem. To że w pracy pracuje z katolikami, nie znaczy że też jestem katolikiem. Patrz na ich czyny a nie czyny kogoś wokół
  • Odpowiedz
@B0mblak: Kto go malował? Prawackie i ruskie trolle którym się uwaliło w pustych łbach

@Gjbgghbhhjj: dopiero co wczoraj na mirko płakali, że tylko u nas prorosyjskiego kandydata wybrano, ale wiadomo, to tylko prawacy sobie wymyślili xD
  • Odpowiedz