Wpis z mikrobloga

@littlebuzz gratki za determinację.

Ja stary chłop przed 40 i cały czas się biję z myślami czy nie zrobić licencjatu chociażby w jakiejś szkole gotowania na gazie…ale już raz próbowałem i jak zaczęły się zjazdy i zarywanie weekendów to miałem taki poziom frustracji i zmęczenia że dalem sobie spokój
  • Odpowiedz
@Lardor: Na mieszkańcach Paryża wieża Eiffla też pewnie nie robi wrażenia, a na mieszkańcach Gizy piramidy ze Sfinksem, co nie oznacza, że są to zwyczajne, nudne miejsca i nie mogą podobać się przyjezdnym. Tak samo mieszkający obok tej fabryki mogli mówić, że był to "nudny widok do porzygu" xD
  • Odpowiedz
  • 0
@krzych0: @Sprus miałem podobny problem z zjazdami podczas swoich początków na studiach, musiałem dojeżdżać kawał drogi i siedzieć od 8 do 21 na zajęciach, co bardzo szybko powodowało, że rzucałem studia, trafiłem na takie z możliwością studiowania online w weekendy i polecam każdemu, podłączałem się na zajęcia, wszystko fajnie słuchałem i byłem w domu

@choochoomotherfucker Średniowieczna twierdza, historyczny rynek to faktycznie nic wyjątkowego, podobnie jak Wenecja, Rzym czy
  • Odpowiedz
  • 0
@littlebuzz nie no ja właśnie po to między innymi chce iść na studia żeby poczuć minimum klimatu bycia na uczelni

Nie chcę mieć papieru zrobionego online bo mi studia do niczego nie są potrzebne.

Tylko się trochę cykam że to wstyd będzie. Że jedyny tak wiekowy student no i kwestia tych weekendów... Nie wiem czy będzie mi się chciało co drugi weekend spędzać od rana do wieczora w innym mieście.
  • Odpowiedz
  • 0
@Sprus: Powiem Ci, że na uczelni są ludzie w każdym wieku, więc o ile nie wybierzesz jakiegoś kierunku "młodzieżowego" to wiekowo się jest bardzo duża rozbieżność od osób dopiero kończących liceum do takich osób w wieku 55+
  • Odpowiedz