Wpis z mikrobloga

Każda 18 latka rucha się z wykopkiem 40+ i pragnie mu urodzić 5 dzieci, ale wykopki nie są tacy łatwi ich trzeba zdobyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@przegro_pisarz: nie ma to jak sprowadzić sensowny argument do absurdu. Ze wszystkim możesz to zrobić. To tzw. relatywizm.
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan no to jest znany fakt, że młode się ślinią do wykopków 40+, ale żaden nie ma czasu by wrzucić dowody, zrobić live z randek, czy nagrania jak błagają żeby się je wyruchał.
Wystarczy zgolić włosy, zapuścić zarost i same zgadują.
Sam pamiętasz jak miałeś 30 i żadna cię nie chciała a po 40 ustawiają się w kolejkach młode piękne inteligentne, wysportowane.
Ja to na siłowni zawsze widzę, że 18 zagadują
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: profile na datezone, zbiornik, są to publiczne dostępne rzeczy. Są na wykopie ludzie, którzy wprost mówią takie same historyjki. Poza tym, nikt nie dzieli się taką wiedzą, chyba że z dobrym kumplem / przyjacielem, ewentualnie anonki w necie. Nie musisz wierzyć, mam to w najciemniejszych zakamarkach d**y. Wiem, co widzę. Nigdy nie twierdziłem, że to powszechne zjawisko, ale że występuje.

A co do mnie, mnie akurat nie znasz. Poza
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: ja jestem tylko sfrustrowanym incelem, ale już wiem, że przez nie ogolony łeb i brak dad bod nie rucham. Są określone rodzaje zarostów by wyrywać małolaty czy nie ma znaczenia?
Ile zajmuje zrobienie z siebie dad bod?
Nigdy nie używałem zbiornika i datezone, ale rozumiem, że tam spermią małolaty do gości 40+ bo są łysi i mają zarost?
Wykopki są głupie, że robiły Klaudiusza na tinderze zamiast dad bod,
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: jestem żonaty od prawie 15 lat, więc raczej odpada :)

Straszna frustracja i przegrywstwo od Ciebie bije, koleżko i to tylko dlatego, że powiedziałem, że ktoś kogo widuje od lat ale w sumie nigdy na bliższej stopie podszedł do mnie i zagadał. Serio, ludzie potrafią ze sobą rozmawiać i niekiedy są mili :) Wystarczy nie być przegrywem złym na cały świat za swoje żałosne, z-----e życie.

Tak czytam to jeszcze raz
  • Odpowiedz
@sm3rf-m4rud4 no trzeba zgolić łeb i zapuścić zarost czy nie być przegrywem by młode dziewczyny chwaliły za wygląd?

Chcę poznać prawidłowe techniki dad bod, zarostu, żeby mnie też chwaliły. Nigdy żadna mnie mnie pochwaliła.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: i to już raczej się nie stanie - ale nie wydaje mi się żeby w Twoim przypadku chodziło o wygląd. Nawet przez internet czuć od Ciebie piwnicą. W rlu musi być jeszcze gorzej. Popracuj nad tym, może pomoże :) Może naucz się do nich uśmiechać jak się mijacie zamiast spuszczać głowę w dół patrząc na stopy? Ciężko tak polecić coś przez neta nieznajomemu toxicowi :)
  • Odpowiedz
@sm3rf-m4rud4 aha to inni muszą mieć zarost i łysą głowę, ale u mnie to wygląd nie ma znaczenia. Co jest ok w moim wyglądzie?
Jakie kursy mam skończyć, żeby nie było widać piwnicą ode mnie? Od chyba 3 lat ćwiczę na siłowni, wychodzę do ludzi ile mogę. Chodziłem na szkolenia z umiejętności miękkich. W te wakacje byłem na Mazurach na jachcie i w Hiszpanii.I tak wykopek wie najlepiej, że całe życie
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: musisz zrozumieć, że niektórym po prostu nie da się pomóc; może jesteś po prostu beznadziejnym przypadkiem? Piszesz do mnie tonem pasywno-agresywnym, jakbym to ja był odpowiedzialny za Twoje s----------e. Dodatkowo piszesz na górze, że nikt tu nie dzieli sie know-how, a ja dobrze pamietam jak na przestrzeni 10 ostatnich lat było gro ludzi na tagu przegryw, którzy starali się coś doradzić. Zawsze kończyło się tym samym, jakimiś pillami i
  • Odpowiedz
@sm3rf-m4rud4 tylko nie siedzę na tagu przegryw. Jestem zły bo nic mi nie wychodzi. Ćwiczę na siłowni, nie piję alkoholu, nie masturbuję się, czytam książki, robię kursy i szkolenia. Mogę ci wrzucić dowody.
Robię to co piszą eksperci z wykopu i discorda, mówią tak ma uczelni, że to odmienia życie.Z social mediów mam tylko wykop i discord. Wchodzę na wykop tutaj sami milionerzy z pięknymi żonami, młode dziewczyny ich zagadują, mają
przegro_pisarz - @sm3rf-m4rud4 tylko nie siedzę na tagu przegryw. Jestem zły bo nic m...

źródło: 1000037813

Pobierz
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: przyjemność po mojej stronie.

Nadal nie rozumiesz - prawda? Tak jak powiedziałem - może jesteś po prostu przypadkiem beznadziejnym i cokolwiek byś nie zrobił - nic nie zmienisz.

P------------z się do mnie - a powinieneś do ludzi, którzy dali Ci te rady i obiecali, że pewno będziesz miał dzieki temu lepsze życie. Masz darmową radę odemnie - nie będziesz. Najzabawniejsze jest to, że p-------------ś się do mnie tylko dlatego, że
  • Odpowiedz
@Intellectually_superior: ani trochę. Jestem żonaty od prawie 15 lat; w szczęśliwym związku. Ćwiczę ponad dobre 10 lat, prowadzę klasy muay thai i hobbistycznie, pod flexibility ćwiczę capoeire też od wieków. Po prostu dobrze wyglądam, ale nie mam kwadratowej szczęki, a kobiety nie gubią majtek na mój widok ani nie ustawiają się kolejce :)

Na serio skomplementowanie przez osobę trzecią jest dla Was takim metafizycznym przeżyciem?
  • Odpowiedz