@adisoniusz bo kobiety po 30 starzeja sie szybko, wiec zadbany chlop 35 lat bedzie zawsze wygladal na 35 lat, a jego zadbana kolezanka, nawet jesli bedzie o siebie dbac (czyli cwiczenia, brak alkoholu, a nie tapeta na pysku) to bedzie wygladac starzej o wiele.
@PowiatowyBanan no to jest znany fakt, że młode się ślinią do wykopków 40+, ale żaden nie ma czasu by wrzucić dowody, zrobić live z randek, czy nagrania jak błagają żeby się je wyruchał. Wystarczy zgolić włosy, zapuścić zarost i same zgadują. Sam pamiętasz jak miałeś 30 i żadna cię nie chciała a po 40 ustawiają się w kolejkach młode piękne inteligentne, wysportowane. Ja to na siłowni zawsze widzę, że 18 zagadują
@przegro_pisarz: profile na datezone, zbiornik, są to publiczne dostępne rzeczy. Są na wykopie ludzie, którzy wprost mówią takie same historyjki. Poza tym, nikt nie dzieli się taką wiedzą, chyba że z dobrym kumplem / przyjacielem, ewentualnie anonki w necie. Nie musisz wierzyć, mam to w najciemniejszych zakamarkach d**y. Wiem, co widzę. Nigdy nie twierdziłem, że to powszechne zjawisko, ale że występuje.
@PowiatowyBanan: ja jestem tylko sfrustrowanym incelem, ale już wiem, że przez nie ogolony łeb i brak dad bod nie rucham. Są określone rodzaje zarostów by wyrywać małolaty czy nie ma znaczenia? Ile zajmuje zrobienie z siebie dad bod? Nigdy nie używałem zbiornika i datezone, ale rozumiem, że tam spermią małolaty do gości 40+ bo są łysi i mają zarost? Wykopki są głupie, że robiły Klaudiusza na tinderze zamiast dad bod,
@przegro_pisarz: jestem żonaty od prawie 15 lat, więc raczej odpada :)
Straszna frustracja i przegrywstwo od Ciebie bije, koleżko i to tylko dlatego, że powiedziałem, że ktoś kogo widuje od lat ale w sumie nigdy na bliższej stopie podszedł do mnie i zagadał. Serio, ludzie potrafią ze sobą rozmawiać i niekiedy są mili :) Wystarczy nie być przegrywem złym na cały świat za swoje żałosne, z-----e życie.
@przegro_pisarz: i to już raczej się nie stanie - ale nie wydaje mi się żeby w Twoim przypadku chodziło o wygląd. Nawet przez internet czuć od Ciebie piwnicą. W rlu musi być jeszcze gorzej. Popracuj nad tym, może pomoże :) Może naucz się do nich uśmiechać jak się mijacie zamiast spuszczać głowę w dół patrząc na stopy? Ciężko tak polecić coś przez neta nieznajomemu toxicowi :)
@sm3rf-m4rud4 aha to inni muszą mieć zarost i łysą głowę, ale u mnie to wygląd nie ma znaczenia. Co jest ok w moim wyglądzie? Jakie kursy mam skończyć, żeby nie było widać piwnicą ode mnie? Od chyba 3 lat ćwiczę na siłowni, wychodzę do ludzi ile mogę. Chodziłem na szkolenia z umiejętności miękkich. W te wakacje byłem na Mazurach na jachcie i w Hiszpanii.I tak wykopek wie najlepiej, że całe życie
@przegro_pisarz: musisz zrozumieć, że niektórym po prostu nie da się pomóc; może jesteś po prostu beznadziejnym przypadkiem? Piszesz do mnie tonem pasywno-agresywnym, jakbym to ja był odpowiedzialny za Twoje s----------e. Dodatkowo piszesz na górze, że nikt tu nie dzieli sie know-how, a ja dobrze pamietam jak na przestrzeni 10 ostatnich lat było gro ludzi na tagu przegryw, którzy starali się coś doradzić. Zawsze kończyło się tym samym, jakimiś pillami i
@sm3rf-m4rud4 tylko nie siedzę na tagu przegryw. Jestem zły bo nic mi nie wychodzi. Ćwiczę na siłowni, nie piję alkoholu, nie masturbuję się, czytam książki, robię kursy i szkolenia. Mogę ci wrzucić dowody. Robię to co piszą eksperci z wykopu i discorda, mówią tak ma uczelni, że to odmienia życie.Z social mediów mam tylko wykop i discord. Wchodzę na wykop tutaj sami milionerzy z pięknymi żonami, młode dziewczyny ich zagadują, mają
Nadal nie rozumiesz - prawda? Tak jak powiedziałem - może jesteś po prostu przypadkiem beznadziejnym i cokolwiek byś nie zrobił - nic nie zmienisz.
P------------z się do mnie - a powinieneś do ludzi, którzy dali Ci te rady i obiecali, że pewno będziesz miał dzieki temu lepsze życie. Masz darmową radę odemnie - nie będziesz. Najzabawniejsze jest to, że p-------------ś się do mnie tylko dlatego, że
@Intellectually_superior: ani trochę. Jestem żonaty od prawie 15 lat; w szczęśliwym związku. Ćwiczę ponad dobre 10 lat, prowadzę klasy muay thai i hobbistycznie, pod flexibility ćwiczę capoeire też od wieków. Po prostu dobrze wyglądam, ale nie mam kwadratowej szczęki, a kobiety nie gubią majtek na mój widok ani nie ustawiają się kolejce :)
Na serio skomplementowanie przez osobę trzecią jest dla Was takim metafizycznym przeżyciem?
#wykop30plus #memy
źródło: temp_file9086583278901410253
Pobierz@przegro_pisarz: nie ma to jak sprowadzić sensowny argument do absurdu. Ze wszystkim możesz to zrobić. To tzw. relatywizm.
Wystarczy zgolić włosy, zapuścić zarost i same zgadują.
Sam pamiętasz jak miałeś 30 i żadna cię nie chciała a po 40 ustawiają się w kolejkach młode piękne inteligentne, wysportowane.
Ja to na siłowni zawsze widzę, że 18 zagadują
A co do mnie, mnie akurat nie znasz. Poza
Ile zajmuje zrobienie z siebie dad bod?
Nigdy nie używałem zbiornika i datezone, ale rozumiem, że tam spermią małolaty do gości 40+ bo są łysi i mają zarost?
Wykopki są głupie, że robiły Klaudiusza na tinderze zamiast dad bod,
Jak zgolę łeb i zapuszczę zarost też będą mnie młódki zagadywać, że zajebiście wyglądam?
Straszna frustracja i przegrywstwo od Ciebie bije, koleżko i to tylko dlatego, że powiedziałem, że ktoś kogo widuje od lat ale w sumie nigdy na bliższej stopie podszedł do mnie i zagadał. Serio, ludzie potrafią ze sobą rozmawiać i niekiedy są mili :) Wystarczy nie być przegrywem złym na cały świat za swoje żałosne, z-----e życie.
Tak czytam to jeszcze raz
Chcę poznać prawidłowe techniki dad bod, zarostu, żeby mnie też chwaliły. Nigdy żadna mnie mnie pochwaliła.
Jakie kursy mam skończyć, żeby nie było widać piwnicą ode mnie? Od chyba 3 lat ćwiczę na siłowni, wychodzę do ludzi ile mogę. Chodziłem na szkolenia z umiejętności miękkich. W te wakacje byłem na Mazurach na jachcie i w Hiszpanii.I tak wykopek wie najlepiej, że całe życie
Robię to co piszą eksperci z wykopu i discorda, mówią tak ma uczelni, że to odmienia życie.Z social mediów mam tylko wykop i discord. Wchodzę na wykop tutaj sami milionerzy z pięknymi żonami, młode dziewczyny ich zagadują, mają
źródło: 1000037813
PobierzNadal nie rozumiesz - prawda? Tak jak powiedziałem - może jesteś po prostu przypadkiem beznadziejnym i cokolwiek byś nie zrobił - nic nie zmienisz.
P------------z się do mnie - a powinieneś do ludzi, którzy dali Ci te rady i obiecali, że pewno będziesz miał dzieki temu lepsze życie. Masz darmową radę odemnie - nie będziesz. Najzabawniejsze jest to, że p-------------ś się do mnie tylko dlatego, że
Na serio skomplementowanie przez osobę trzecią jest dla Was takim metafizycznym przeżyciem?