Wpis z mikrobloga

@adisoniusz: a ja ostatnio (w wieku 40 lat) stwierdziłem, że przestanę udawać, że mam włosy więc zgoliłem się na łyso i zapuściłem brodę. I już trzy młódki na siłowni, z którymi nigdy wcześniej nawet nie rozmawiałem (a widzę je od lat tam) powiedziały mi, że wyglądam zajebiście. Wiek to tylko liczba! :P
  • Odpowiedz
a ja ostatnio (w wieku 40 lat) stwierdziłem, że przestanę udawać, że mam włosy więc zgoliłem się na łyso i zapuściłem brodę. I już trzy młódki na siłowni, z którymi nigdy wcześniej nawet nie rozmawiałem (a widzę je od lat tam) powiedziały mi, że wyglądam zajebiście. Wiek to tylko liczba! :P

@sm3rf-m4rud4: tzw. Dad Bod. Wiele wykopków, mirabelek etc. to wypiera, ale niektóre młódki mają ostre ciśnienie na to.
  • Odpowiedz
I już trzy młódki na siłowni, z którymi nigdy wcześniej nawet nie rozmawiałem (a widzę je od lat tam) powiedziały mi, że wyglądam zajebiście

@sm3rf-m4rud4: w jakich okolicznościach to powiedziały? Podeszła do Ciebie na siłowni i "dzień dobry, ale pan dobrze wygląda"?
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac: nie per Pan. Kiwamy do siebie głowami z wszystkimi na siłowni od lat, ale specjalnie nie rozmawiamy. Dużo z workiem trenuję i wszystkie trzy (w różne dni) podeszły zagaić jak nawalałem; coś w stylu "musiałam sprawdzić czy to Ty, zajebiście Ci w tym", "lepiej niż poprzednio" itd. Randomowi goście też :P
  • Odpowiedz
@sm3rf-m4rud4

I już trzy młódki na siłowni, z którymi nigdy wcześniej nawet nie rozmawiałem (a widzę je od lat tam) powiedziały mi, że wyglądam zajebiście.

Nagraj jak je ruchasz 3 naraz na dowód ( ͡° ͜
  • Odpowiedz