Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +115
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +22
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

#lekarz #lekarze #lekarski #medycyna
0 odpowiedzialności lekarza i tego popisowego "1000x" też nie widzę na normalnej
@MichuTop: To skoro wykręciłeś 100 z matmy i fizyki na maturze to trzeba było to zrobić z Chemii i Biologii, byłbyś bogaty. Zresztą może coś się zmeniło, jak ja studiowałęm ponad 20 lat temu to fakt, trzeba było mieć dobre wyniki
Po moich doświadczeniach z lekarzami nie mam dla tego sortu Polaków nawet odrobiny szacunku. My jesteśmy dla nich worami mięsa, i przepustką w dobrobyt. Więc nie mam żadnego problemu z tym żeby tę kaste rozbić.
@Kuduro: Jest chińskie przysłowie, odpowiedni czas na posadzenie drzewa był 20 lat temu.
Mamy tu do czynienia z jawną dezinformacją oraz taktyką dzielenia my-oni.
Widać to jak na dłoni, ktoś specjalnie robi nagonkę na lekarzy.
A to, że Polacy to naród zawistników i donosicieli, ta spirala s----------a sama się kręci.
Dawno większej bzdury nie przeczytałem xD
Jak niby po znajomosci przy elektronicznych systemach punktowych? To nie prl, misialbys miec starego dziekana zeby cos takiego o-----c
@goodlife1: Poprzez znajomości się nie dostaną, ale w kwestii utrzymania