Aktywne Wpisy

MonazoPL +111
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
SzubiDubiDu +94
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

#lekarz #lekarze #lekarski #medycyna
0 odpowiedzialności lekarza i tego popisowego "1000x" też nie widzę na normalnej
@MichuTop: To skoro wykręciłeś 100 z matmy i fizyki na maturze to trzeba było to zrobić z Chemii i Biologii, byłbyś bogaty. Zresztą może coś się zmeniło, jak ja studiowałęm ponad 20 lat temu to fakt, trzeba było mieć dobre wyniki
Po moich doświadczeniach z lekarzami nie mam dla tego sortu Polaków nawet odrobiny szacunku. My jesteśmy dla nich worami mięsa, i przepustką w dobrobyt. Więc nie mam żadnego problemu z tym żeby tę kaste rozbić.
@Kuduro: Jest chińskie przysłowie, odpowiedni czas na posadzenie drzewa był 20 lat temu.
Mamy tu do czynienia z jawną dezinformacją oraz taktyką dzielenia my-oni.
Widać to jak na dłoni, ktoś specjalnie robi nagonkę na lekarzy.
A to, że Polacy to naród zawistników i donosicieli, ta spirala s----------a sama się kręci.
Dawno większej bzdury nie przeczytałem xD
Jak niby po znajomosci przy elektronicznych systemach punktowych? To nie prl, misialbys miec starego dziekana zeby cos takiego o-----c
@goodlife1: Poprzez znajomości się nie dostaną, ale w kwestii utrzymania