Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +21
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
Infex +252
#wladcapierscieni Nic się ten film nie zestarzał
źródło: image
Pobierz

Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
źródło: Screenshot_2025-09-29-06-22-36-169-edit_com.android.chrome
PobierzJest dokładnie odwrotnie. 996 jest właśnie popularny w firmach technologicznych - zarówno dużych
jedyny normalny „techbro” jakiego kojarzę to klawiter o ile liczy się jako Techbro
Zaznaczam jedna bardzo ważna rzecz o której wykop zapomina... praca w korpo na produkcji to nie praca w "korpo" to raz a dwa, klepanie kodu na entry lvl/mid stanowisku albo robienie na
MOŻESZ pracować tyle ile chcesz, a nie że MUSISZ pracować więcej.
Pracujesz więcej sam z siebie, dostajesz więcej kasy. Proste.
Wykopkowe myślenie jest takie: pracować 4 dni, a dostawać kasę za 5.
W ten sposób jedni mają miliony, a wy kółeczka adoracji "tych, którym nic w życiu się nie udaje"
Pracuję ile chcę, kiedy chcę. I przyjmuję oferty jakie chcę. Można :)
ps. pracuję z ludźmi z acc..> i jakoś strasznie nie narzekają, ale my robimy w serwisie, a nie w deve..