Wpis z mikrobloga

Hej. Chciałem zamówić z perfumeria-euforia trzy perfumki, czytam o opiniach i mają 3900 (4.9) w porównaniu do notino 3000 (4.7).
Ufacie tej perfumerii? Czy jest problem ze zwrotem w razie czego? Mieliście jakieś problemy z tą perfumerią, czy darować sobie i zamówić z notino/sephory.
Chciałem kupić Habik for men, Al Nashama Caprice i His Confession.
Na Euforii są bardzo tanio i niby legit, ale nie wiem. Za każdą pomocną odpowiedź dziękuję.
#perfumy #perfumeria #notino #perfumeriaeuforia #zwrot
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@KjatanSveisson: Mhmm, czyli jak zerwę folię i w ogóle, to nie dostanę całkowitego zwrotu, tylko ujmą trochę tak?
Bardzo pomógł ten mailik. Czytałem to na stronie, ale fajniej widzieć to osobiście.
@Omniscient Mega pomogłeś, ja wale jak mogłem zapomnieć o perfumehubie, o którym pamiętałem i sam sprawdzałem historię cen perfum chociażby do ostatnich moich Montblanc Legend Spirit xD
Dzięki wielkie, obadam na innych stronach, a to że Notino zmienia
  • Odpowiedz
@krystekize: Czasami warto wrzucić sobie produkty do koszyka na Notino na przyszłość, ponieważ gdy pojawia się jakaś promocja z kodem, zdarza się, że produkty w koszyku zachowują stare ceny, a kod i tak działa. Zakładam, że oni doskonale wiedzą, że my o tym wiemy, ale dzięki temu działa na nas psychologiczny efekt „fajnej okazji” i poczucia, że sprytnie oszukaliśmy system. W rezultacie kupujemy, a oni są zadowoleni i my też
  • Odpowiedz
@krystekize: Jedna strona jest jednego twórcy, a druga drugiego. Nie wszystkie sprawdzone perfumerie są na perfumehub z różnych względów (kiedyś było tłumaczone dlaczego. Jak sobie wyszukusz @ perfumehub, to pewnie znajdziesz jego posty:)
Na szuper znajdziesz między innymi też te inne perfumerie, ale nie wszystkie, które są na ph, więc warto sprawdzać i tu i tu:)
  • Odpowiedz
  • 1
@Omniscient Chyba nie ogarnę swoim łbem takowej okazji haha, ale kto by pomyślał damn, mam niemałe zdziwko xD nwm czy teraz jest sens, bo właśnie mają normalne ceny, a kody na nie już są, ale kiedyś why not :P
A co do stron to fajnie, że dałeś znać, najwyżej znowu będę sprawdzać opinie na fragrantice czy jakichś forach, ale spoko będę patrzeć obie i ceny w obu stronach

@reggie82 A
  • Odpowiedz