Aktywne Wpisy

yourgrandma +131
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
Bipolar- +6
P------e to. Odchodzę z wykopu. Mam dość. Nie wytrzymuje już tej zasranej nagonki na lekarzy. Codziennie setki kłamstw, manipulacji, obelg, gróźb wobec lekarzy i nikt z tym nic nie robi. A naprodukujcie sobie tych lekarzy nawet 2 miliony. Niech pracują za bochenek chleba. Wtedy nadal będziecie narzekać i twierdzić, że zarabiają za dużo i trzeba uwolnić zawód i potrzebujemy 4 milionów lekarzy, którzy będą pracować za pół bochenka chleba, a politycy to

#kiszak
źródło: temp_file8640595562372803117
Pobierz@alverini: Myślę, że nie tylko ty mordeczko. Witam w klubie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Świniopas od hsa powiedział, że jak d4 będzie flopem to usunie kanał. Nie usunął, zmienił nazwę xD
Szkoda czasu na takie toksyczne osoby. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@alverini: Ja oglądałem Kiszkę, jak nagrywał Heroesy III na YT i grał w KOTORa, pamiętam również jego pierwsze kroki w Dark Soulsach (jak jeszcze można było kupić Prepare to Die Edition). Ogólnie już wtedy był toksykiem, który gdy ktoś mu wytykał błędy (szczególnie podczas jego pierwszego podejśća do DS) to odpalał "klatkę", bo nie mógł znieść krytyki. xD Tylko kota (Salema) szkoda
@SonidoStark: bo miał stałe współprace z nimi. Nie kąsał ręki, która go karmiła.
No mkrra to j---c. Sam mialem z nim spiecie, bo gralem w LoRa sporo, ten przyszedl z hearthstone'a i cos tam zle robil. Wytknalem i wytlumaczylem mu blad i tez sie zesral xD
No chyba oczywiste, że jak ktoś jest na tagu to musiał być choć przez chwilę widzem. Jak powtarzam, co do triple A ja się z nim dalej w 90% zgadzam. tzn. gość ma dobre