Wpis z mikrobloga

Najdziwniejsza sprawa to taka, że... Sam kiedyś byłem widzem kiszaka. Jak była premiera diablo 4 i wrzucał materiały gdzie wyjaśnial mkrra (który nawet zmienił nazwę kanału po dealu z Blizzardem) to oglądałem go z przyjemnością. Był to powiew świeżości. Tylko że szybko ogarnąłem na czym koleś bazuje i jak buduje sobie widzów. Jak sekta. Ale było mniej udawanego śmiechu, bardzo bazował na argumentach, nie musiał się o wszystkim wypowiadać. Mam wrażenie że większość tagu to jego widzowie, nawet przez chwilę. Zostali najgłupsi.
#kiszak
alverini - Najdziwniejsza sprawa to taka, że... Sam kiedyś byłem widzem kiszaka. Jak ...

źródło: temp_file8640595562372803117

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Najdziwniejsza sprawa to taka, że... Sam kiedyś byłem widzem kiszaka.

Był to powiew świeżości. Tylko że szybko ogarnąłem na czym koleś bazuje i jak buduje sobie

widzów. Jak sekta

@alverini: Myślę, że nie tylko ty mordeczko. Witam w klubie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@alverini: Też poznałem przy d4 i pierwszy red flag był jak ktoś go nazwał że wygląda jak cygan a ten się zesral i powiedział albo w tym momencie mnie przepraszasz albo dostajesz bana xD
  • Odpowiedz
@alverini: Ja też wpadłem na niego przy okazji Diablo 4, pamiętam wyskoczyła mi jakaś jego analiza gierki i nawet sensownie gadał jak dla mnie, ale ja specem nie jestem. Potem czasem rzucałem okiem co tam wrzuca, ale odpadłem przy temacie mikrotransakcji Dragons Dogmy 2 i jak on z logoludyczną sektą do tego podchodził. Wtedy już wiedziałem, że się liczy tylko tania sensacja.
  • Odpowiedz
@alverini: Chwilę przed diablo i po było spoko, potem odklejenie i szukanie do czego się p----------ć na siłe, zeby był kliki.
Świniopas od hsa powiedział, że jak d4 będzie flopem to usunie kanał. Nie usunął, zmienił nazwę xD
  • Odpowiedz
@alverini dla mnie jest to osoba zaburzona bez autorefleksji, z kompleksami i kompletnym brakiem dystansu do siebie. Szuka tylko ofiar na czacie, aby się na nich wyżyć ku uciesze innych zakompleksionych widzów.

Szkoda czasu na takie toksyczne osoby. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Mam wrażenie że większość tagu to jego widzowie

@alverini: Ja oglądałem Kiszkę, jak nagrywał Heroesy III na YT i grał w KOTORa, pamiętam również jego pierwsze kroki w Dark Soulsach (jak jeszcze można było kupić Prepare to Die Edition). Ogólnie już wtedy był toksykiem, który gdy ktoś mu wytykał błędy (szczególnie podczas jego pierwszego podejśća do DS) to odpalał "klatkę", bo nie mógł znieść krytyki. xD Tylko kota (Salema) szkoda
  • Odpowiedz
@Klotrimazol: Tak, nawet hostował polskie turnieje Hearthstone. Wiadomo, że na tym cisnął kasę, dlatego akurat mi go nie żal. Potrafił tak wchodzić blizzowi w dupę, że chwalił nawet najgorsze dodatki do gry (wtedy co odchodziły największe liczby graczy).
  • Odpowiedz
@alverini: wydaje mi się że większość pierwszych bywalców tagu to jego byli widzowie. Jak kiszaka kojarzę jeszcze z czasów grania w hirosy z view botami i nagrywania z Kolegą Ignacym. Potem oglądałem go czasami z czasów jak nie wrzucał w sumie nic na yt i był aktywny tylko na twitchu - był tak samo głośny i prosty, ale bardziej szczery i bez całej tej pozerskiej otoczyki pseudo-elitarności, więc w umiarkowanych
  • Odpowiedz
@SonidoStark: @alverini
No mkrra to j---c. Sam mialem z nim spiecie, bo gralem w LoRa sporo, ten przyszedl z hearthstone'a i cos tam zle robil. Wytknalem i wytlumaczylem mu blad i tez sie zesral xD
No chyba oczywiste, że jak ktoś jest na tagu to musiał być choć przez chwilę widzem. Jak powtarzam, co do triple A ja się z nim dalej w 90% zgadzam. tzn. gość ma dobre
  • Odpowiedz
@alverini: ja tak mialem ale z Arkiem, bo o Kiszaku że jest debilem to wiedzialem od razu, mimo że wtedy nie obejrzałem nawet sekundy filmu xD. Arka oglądalem od czasów kiedy Dzieje jeszcze udawały że mają się dobrze. I propsowalem go nawet gdy robił film o Veilguardzie. Ale przyszedł taki moment, że jak słyszałem po raz któryś o tym samym, to myślałem ,,człowieku przestań już" a jak widzialem kolejna z-----a
  • Odpowiedz
@alverini: oglądałem kiszaka przy premierze D4 kiedy wydawało mi się, że gada z sensem. Dość szybko ogarnąłem, że to farmazoniarz, cham i prostak, który robi kontent na negatywnych emocjach. Pobicie menela to tylko wisienka na torcie, o której dopiero dowiedziałem się na tagu.
  • Odpowiedz