Aktywne Wpisy

R4vPL +2
Gdzie Wy pracujecie ze możecie sobie pozwolić na siedzenie tu o tej porze xD
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć

MajsterZeStoczni +57
ćpuny takie som
źródło: 147b3808919415f76791905143fd2e50686280f0947e5bc978f4ff26ae56e016
Pobierz

Jak to możliwe że ja w wieku 30 lat już jestem mentalnym zgorzkniałym dziadem xd? Przecież to zawsze była przypadłość starych, PRL-owskich dziadów... wszystko mnie denerwuje, przeszkadza, wszędzie spiski albo ktoś chce mnie wyrobić, nie opłaca się nic i nie rozumiem młodego pokolenia. Moi rówieśnicy potrafią normalnie żyć, wyluzować się, nie wiem iść na koncert Billie Elish i się bawić a potem wrzucić na insta.
Ja to nawet instagrama nie mam bo życie na pokaz, bo dane zabierają, bo to kłamstwo i obłuda. Na żadne koncerty korpogwiazdeczek nie bo komercja i durne teksty o powierzchownych rzeczach. Zresztą na miejscu pewnie denerwowałbym się że nawet na piwie chcą zarabiać na mnie chciwi przedsiębiorcy a wgl to kobiety ubrały się na pokaz czy zbyt skąpo i pewnie przyszły tylko dla atencji albo porobić sobie fotki bo piosenkarka mainstreamowa. Heh, taki mental dziada który siedzi w domu i psioczy na wszystko, szczególnie na obecne czasy, zachowania kobiet, demoralizacje i to do czego to wszystko zmierza i że każdy chce każdego oszukać na czymś xdd.
#przegryw #niebieskiepaski #samotnosc #depresja #przegrywpo30tce #blackpill #redpill #polak
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: 16559714231092
Pobierzpraktycznie cały mental do naprawy żeby z tego wyjść
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta