Wpis z mikrobloga

✨️ Zgorzkniały w wieku 30 lat - jak to możliwe?
Jak to możliwe że ja w wieku 30 lat już jestem mentalnym zgorzkniałym dziadem xd? Przecież to zawsze była przypadłość starych, PRL-owskich dziadów... wszystko mnie denerwuje, przeszkadza, wszędzie spiski albo ktoś chce mnie wyrobić, nie opłaca się nic i nie rozumiem młodego pokolenia. Moi rówieśnicy potrafią normalnie żyć, wyluzować się, nie wiem iść na koncert Billie Elish i się bawić a potem wrzucić na insta.
Ja to nawet instagrama nie mam bo życie na pokaz, bo dane zabierają, bo to kłamstwo i obłuda. Na żadne koncerty korpogwiazdeczek nie bo komercja i durne teksty o powierzchownych rzeczach. Zresztą na miejscu pewnie denerwowałbym się że nawet na piwie chcą zarabiać na mnie chciwi przedsiębiorcy a wgl to kobiety ubrały się na pokaz czy zbyt skąpo i pewnie przyszły tylko dla atencji albo porobić sobie fotki bo piosenkarka mainstreamowa. Heh, taki mental dziada który siedzi w domu i psioczy na wszystko, szczególnie na obecne czasy, zachowania kobiet, demoralizacje i to do czego to wszystko zmierza i że każdy chce każdego oszukać na czymś xdd.

#przegryw #niebieskiepaski #samotnosc #depresja #przegrywpo30tce #blackpill #redpill #polak

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Zgorzkniały w wieku 30 lat - jak to możliwe? Ⓘ
Jak to możliwe że ja...

źródło: 16559714231092

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Znajdź cel i go realizuj. Jedna z najważniejszych rad, jakie usłyszałem w życiu. Jak będziesz robił to zgodnie z zasadami sztuki, być może uda ci się osiągnąć w tym mistrzostwo pomagające na tym zarobić. Tylko rób to porządnie. Robisz to dla siebie, więc przynajmniej się postaraj,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
skuteczny-radykał-65: Jesteś tym, czym postanowisz być. Dorosłość polega na kreowaniu własnego życia, a nie jęczeniu, że mama z tatą mi życia nie naprawili, a nikt nie chce zająć ich miejsca, twojego opiekuna. Jeśli twoje życie ci się nie podoba, to znaczy, że takie sobie stworzyłeś, gdy się zgadzałeś na to, czego nie chcesz i nie naprawiałeś tego, co było do naprawy. Życie to nie koncert życzeń, na którym wybierasz sobie wzrost,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dominujący-mędrzec-32: Zostaliśmy zmanipulowani przez 5G. Obejrzyj sobie film Jesse Ventury o HAARP. Mnie też głowa boli jak nigdy w życiu a powinienem czuć się świetnie. W pozostałych filmach również wszystko przewidział (Covid) - mimo, iż na YouTube były popularne w 2012 tak teraz wszystkie filmy zdjęli na potęgę z YT i zostały tylko na CDA.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz