Aktywne Wpisy

MonazoPL +74
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
SzubiDubiDu +67
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

W 2004 przeczytałem w gazecie artykuł o tej grze i bardzo chciałem ją mieć.
Udało mi się ją kupić,wtedy musiałem specjalnie pojechać z rodzicami do dużego miasta bo u nas w okolicy nie sprzedawali gier a wtedy taki wyjazd ze wsi to była zawsze atrakcja.
I od razu zakochałem się w tej grze.
Wtedy ogromne wrażenie robiło to że wszystko da się w tej grze rozwalić i jeszcze ta możliwość przejmowania wrogich pojazdów.
I w ogóle to jak się rozwala te pojazdy,nie mają żadnych pasków życia tylko uszkadza się poszczególne elementy (Coś jak w War Thunder).
Bardzo mi się podobało to że ma się kilku żołnierzy i nimi przechodzi się cała misję.
W kolejnych częściach już było to zrobione tak że dowodzi się całymi oddziałami i było to bardziej realistyczne ale też nie radziłem sobie z dowodzeniem taką ilością jednostek i za bardzo nie lubię nowszych części.
Teraz zremasterowali pierwszą część i można ją kupić za 22 zł i według mnie to jest uczciwa cena.
Ale nie wiem czy chce mi się wracać do tej gry,przeszedłem ją już z 5 razy i znam na pamięć wszystkie misje.
Sentyment mam ogromny do tej gry.
@PawelW124: ja chyba więcej, a moja ulubiona misja to ostatnia w kompanii USA. Dużo modów też kiedyś było na sztab.com
Jest na GOG, za 3,29 złotych.
https://www.gog.com/pl/game/soldiers_heroes_of_world_war_ii
W 2004 jeszcze nie miałem neta, a mój komp to ledwo co drivera odpalał i mohaa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
RTCW mi się ciął ale jako tako dało się grać...
Musiały to być super przeżycia