Wpis z mikrobloga

#pcmasterrace #staregry #retrogaming #przegryw

W 2004 przeczytałem w gazecie artykuł o tej grze i bardzo chciałem ją mieć.
Udało mi się ją kupić,wtedy musiałem specjalnie pojechać z rodzicami do dużego miasta bo u nas w okolicy nie sprzedawali gier a wtedy taki wyjazd ze wsi to była zawsze atrakcja.
I od razu zakochałem się w tej grze.
Wtedy ogromne wrażenie robiło to że wszystko da się w tej grze rozwalić i jeszcze ta możliwość przejmowania wrogich pojazdów.
I w ogóle to jak się rozwala te pojazdy,nie mają żadnych pasków życia tylko uszkadza się poszczególne elementy (Coś jak w War Thunder).
Bardzo mi się podobało to że ma się kilku żołnierzy i nimi przechodzi się cała misję.
W kolejnych częściach już było to zrobione tak że dowodzi się całymi oddziałami i było to bardziej realistyczne ale też nie radziłem sobie z dowodzeniem taką ilością jednostek i za bardzo nie lubię nowszych części.
Teraz zremasterowali pierwszą część i można ją kupić za 22 zł i według mnie to jest uczciwa cena.
Ale nie wiem czy chce mi się wracać do tej gry,przeszedłem ją już z 5 razy i znam na pamięć wszystkie misje.
Sentyment mam ogromny do tej gry.
PawelW124 - #pcmasterrace #staregry #retrogaming #przegryw 

W 2004 przeczytałem w ga...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PawelW124 Kurde nie znam tej gry. Być może nawet pierwsze o niej słyszę ale wygląda super.
W 2004 jeszcze nie miałem neta, a mój komp to ledwo co drivera odpalał i mohaa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
RTCW mi się ciął ale jako tako dało się grać...

Musiały to być super przeżycia
  • Odpowiedz