Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +223
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +83
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

@whos_your_daddy_snakegirl: I dlatego
reszta spoko, ale co to ma byc
Plusik. Ja bym zaczął od ulg dla pracodawców za pracę zdalną
No jak zlikwidujemy ROD na planowanej Lini metra to będzie w cholere ziemi. No i potężny teren Okęcia.
Znaczy jakby zabudować tamte ROD mieszkaniami w formule TBS, działkowiczów na Okęcie albo Wilanów wykopać plus zabudować Odolany to byłoby chyba aż nadto miejsca
Problem ze oni pozostałe 99 robią na g---o i zadają hajsu jak by było ze złota.
Ktoś tu p------i głupoty. Piszę o tobie.
Koleś w wywiadu w każdym punkcie ma rację.
@whos_your_daddy_snakegirl: No to słabo, bo można było urwać kilkadziesiąt tysięcy podczas negocjacji.
Teraz to się skończy. Brawo.
Srakenpierdaken
Ci, którzy nie mogą przecież też skorzystają. Np. dlatego, że część osób chętniej się wyniesie poza duże miasto i będą mniejsze korki, mniej chętnych do wynajmowania albo kupienia w dużym mieście, etc. Ci, którzy zostaną, będą mieć mniejszą konkurencję.
Tymczasem dzięki deweloperom rozwiązano problem mieszkaniowy w Polsce, a fliperzy wprowadzili na rynek tysiące mieszkań, które stały nieużywane. I TO SĄ FAKTY.
SRAKENPIERDAKEN
Myślenie nie jest twoją mocną stroną. Skoro mieszkania trafiają na rynek to jakim cudem pompują bańkę? ;))))
Fajnymi liczbami operujesz... kiedy warszawska podaz to 15-20k unitow. Uwolnienie gruntów w dobrych miejscach o dużej przestrzeni gdzie cos mozna z sensem zapalnowac - to wywraca rynek- spekualcyjny. Bo mainstream rozumie ze tego sie nie zabuduje. Bo tu nie chodzi o to zeby zbduwoac 1 mln mieszkan, tu chodzi zeby dotarło ze gdybyśmy chcieli- to możemy je zbudowac bo jest gdzie. Więc spekulacja dobrem rzadkim, ktore okaze sie potencjalnie powszechne