Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +26
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
Infex +303
#wladcapierscieni Nic się ten film nie zestarzał
źródło: image
Pobierz

Ja nie piję od roku (nie smakowało mi już nic + kace po 2 piwach, wcześniej typ weekendowego browarowicza), ale jakoś nie widzę w swoim otoczeniu osób pijących mniej lub w ogóle. Są to ludzie około 30tki - duży rozrzut: lekarze, zawody medyczne, prawnicy, korposzczury i kołchoźnicy.
Czy ta 'moda' jeszcze do Polski nie dotarła? Czy może dotyczy bardziej grupy 18-25? Bo ja dalej czuję się jak dziwak zamawiając w barze zerówkę xd
#a-----l #alkoholizm
@Gomorakazowa: może to jest problem? Po co nie pijący ma chodzić do baru?
Oststnio też widziałem artykuł, że Finlandia zluzowała przepisy dopuszczając a-----l 8% w normalnych sklepach. A mimo większej dostępności też ciągle im spada konsumpcja.