Wpis z mikrobloga

@johnshepard2000: ja go lubię. Jestem pewny że ograł więcej gier w tym roku niż zgraja ludologow razem wzięta. No i za yebanie po tych lapsach też props. No I przede wszystkim gość prowadzi kanał o grach jako typowy pasjonat, a nie prowadzi pudelka o aferkach wokół gier.
  • Odpowiedz
@johnshepard2000 Subuję go od jakiegoś czasu i robi bardzo przyjemne, pozytywne materiały. Jego 45 minutowa recenzja Silent Hill f zjada wszystko to, co na temat tej gry wyprodukowały logoludy. Fakt, brał udział w Motelu Polska, ale dawno się od tego odciął i przeprosił - oczywiście nie tak, jak by sobie tego życzył Dominik Bos aka Awięc, ale to wciąż lepsze niż Kiszakowe "przepraszam ABSOLUTNIE NIKOGO <dusi się z udawanego śmiechu>"

Lubię
francis0440 - @johnshepard2000 Subuję go od jakiegoś czasu i robi bardzo przyjemne, p...
  • Odpowiedz
@francis0440: no mega dobry materiał. Kompletnie zjadł materiał kolekcjonera który był chyba robiony po łebkach.
I faktycznie podczas ogrywania NG+ tej gry to od pierwszej minuty zaczyna się wszystko kleić. Mega polecam jak ktoś skończył a nie przepada za ogrywaniem drugi raz
  • Odpowiedz
@francis0440: Daje vibe spoko ziomka, z którym gadasz o grach i sobie polecacie gry.

Tak mnie mój ziomek namawiał do elden ringa, a ja ziomka do Cyberpunka - a z 17 lat temu ja tak namawiałam do mount and blade xDD a mnie ziomek do devil may cry.

Jak chce pro rozkładanie gry na czynniki pierwsze na mechaniki, fabułe i rozkładnie tej fabuły na czynniki techniczne to sobie po prostu
  • Odpowiedz
Co myślicie o Do Diabła z Grami? Wiem, że też lubi pocisnąć mocno po ludologach, ale jestem ciekawy opinii osób, które faktycznie oglądały bądź oglądają jego materiały.

@johnshepard2000: Widziałem kiedyś kilka jego filmów i mnie ogólnie nie przekonuje sam jego styl bycia jakby.
  • Odpowiedz
@johnshepard2000: Switch i Switch2 są moimi pobocznymi konsolami po ps5 i znalazłem w jego kanale dużo rzetelnej i konkretnej wiedzy na temat gier Nintendo. Zdecydowanie najbardziej mi się podoba w jego kanale to ze daje naprawdę fajne polecajki na Switcha, jeśli interesuje Cię jakaś konkretna gra na tą konsolę to jest duże prawdopodobieństwo że koleś się na jej temat wypowiadał i można wyrobić sobie jakąś opinię. Koleś poza tym ma
  • Odpowiedz