Wpis z mikrobloga

@crystalmethh: nie napisałem że to najlepszy zespół ever tylko odniosłem się do wpisu że skejci połączyli się z metalem i to było najlepsze co wynikło z tego połączenia. Ale fakt, lubię od liceum ten zespół i do niego wracać lubię. Gust mi się wielokrotnie zmieniał i dosyć szerokie mam gusta muzyczne, ale mega sentyment do LP nadal mam.
  • Odpowiedz
@kuroszczur w moich czasach szkolnych to było Limp Bizkit. Moi koledzy co słuchali rapu w stylu Peja zaczęli nagle słuchać płyty Limp Bizkit. Ja mimo że słuchałem metalu wtedy nie lubiłem tego chyba dopiero dziś doceniłem ten zespół.
  • Odpowiedz
Ot zwykly zespol, po ktorym od razu slychac w jakich latach gral muzyke

@crystalmethh: no, zwykły zespół, którego kawałki stały się tak ikoniczne, że dzisiaj wystarczy sekunda i ludzie rozpoznają co to za utwór. Dodatkowo oczywistym jest, że słychać w jakich latach tworzyli, bo na te lata przypada peak nu-metalu i Hybrid Theory oraz Meteora są dla lat '00 tym czym dla lat '90 było Life is peachy i Follow the leader.
  • Odpowiedz
@aegypius nie ,podaje powod dla ktorego mi sie nie podoba ta muzyka i brak zrozumienia dla tego zabiegu
Pitbul tez ma ikoniczne kawalki znane na calym swiecie i co, nazwiesz go wybitnym artystą? Tak, zespol nie wymykający się konwencji swojego gatunku muzycznego jest zwyklym zespolem
  • Odpowiedz