Wpis z mikrobloga

Miraski z #medycyna #pytanie z #radiologia.
Dostałam wynik i opis rezonansu MRI i wyszło, że wszystko git, ale mam jedną sprawę, o którą chcę zapytać radiologa. Mam asymetrię ale nie w skanie, bo po drugiej stronie nic nie ma w każdej płaszczyźnie. I pytanie, czy są radiolodzy, którzy po prostu spojrzą na mój wynik jeszcze raz?
Mam bóle głowy, a w zeszłą sobotę cała lewa strona głowy mnie bolała. Ból przeszedł, ale ciągle czuję tę lewą stronę i taka jest dziwna. I właśnie po tej stronie to mam.

Trochę sama się w to wpakowałam, bo neurolog mówiła, że tam rezonans mam zrobić tylko wtedy, jak terminy będą odległe do reszty, a w sumie tam był za miesiąc, poszłam i cyk, zrobione xD
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Akayari mozesz te bole glowy miec od problemow z kregoslupem, mozesz miec jakies zwyrodnienia w odcinku szyjnym np jesli duzo pracujesz przy biurku albo stojac z glowa skierowana w dol
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@joks tu mam spoko, nie pochylam głowy. Ale mam lekką rotację miednicy i przekrzywione barki. Tylko to jest na tyle delikatnie, że nie powinno wpływać na moją głowę.
  • Odpowiedz
@Akayari: do konca tego nie wiesz bo sie starzejesz, na Twoim miejscu z ciekawosci poszedlbym do jakiegos dobrego fizjoterapeuty i niech Cie przecwiczy przez tydzien dwa i zobaczysz czy bedzie poprawa czy nie
  • Odpowiedz