Aktywne Wpisy

Nighthuntero +81
źródło: 1000028654
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +107
Właśnie jadę busem do Truckee gdzie wejdę ponownie na szlak. Trochę odpocząłem w tym Sacramento ale miasto mi się nie podobało . Ilość bezdomnych, obłąkanych i nieporadnych ludzi jest przerażająca . Nie czułem się tam zbyt komfortowo . Większość czasu spędziłem w hotelu nic nie robiąc no i byłem pobiegać sobie też. Zmieniło to też moje nastawienie do dużych miast i w zasadzie nie chce ich już odwiedzać .Osiągnęłam cel chęci powrotu
źródło: image_picker_C80F870C-E845-4B6B-9CA3-F4F085B1386C-74432-0000063978E23B11
Pobierz

Mam identyczną krajalnice a przynajmniej podstawkę. Tylko moja już zżółknięta ze starości.
Tyle jajek jak bym zjadł to bym chyba pękł - smacznego!
Ja z reguły robię z 4 góra 5.
Te zalecenia są z d wzięte. Jajko to białko wzorcowe, idealny profil aminokwasów. Można w zasadzie jeść bez ograniczeń.
Może dalej łykasz piramidę żywienia? Najedz się węglowodanów, glutenu, cukrów prostych, płatków z mlekiem. Hehe pozdro
źródło: 1992
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Piramida żywienia sięga końca lat 70, kiedy była nadwyżka w USA zbożowych płodów rolnych i kukurydzy. Wcześniej Stany eksportowały żywność do ZSRR bo tam mieli kryzys. Ale jak kacapy się ogarnęli, to Stany miały nadprodukcję. Wtedy na ratunek wprowadzono piramidę żywienia, która bohatersko rozwiązała problem nadwyżki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz