Wpis z mikrobloga

- Macie jakieś zniżki na paliwo?
- Tak, mamy teraz rabat z aplikac...
- Nie, nie na benzynę, na moje paliwo hehe

I chwyta czteropak Harnasia. Z gęby toksyczny wyziew wczoraj spożytego alkoholu, aż niedobrze mi się robi, kurtka ze śladami wymiocin ale dumny ze swojego żarciku. Świetny dowcip, pierwszy raz słyszę. Zadowolony że zaraz wleci klin rzuca pogniecione 20zl i od razu za drzwiami otwiera puszkę. Co niedzielę rano to samo, aż nie otworzą Żabek to mam tu prawdziwy nalot niedopitych. Byle do 11:00, wtedy otwierają tę Żabkę niedaleko i młoda dziewczyna za kasą przejmie moje brzemię.

Trzymajcie się tam cieplutko bo z rana jak jechałem to były tylko 4 stopnie, toż to już zima a dopiero co skończyło się lato.
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 355
@Minieri: Uwielbiam stacje benzynowe nocą. Pełne gwaru i pośpiechu w ciągu dnia, po 23:00 w dni powszednie stają się ostoją spokoju i harmonii, w której na kilka minut cukrzycowe tętno Warszawy zwalnia i wybija klasyczne 120 na 80. Sprzedawca może sobie darować wciskanie płynu do spryskiwaczy i hotdogów, bo wie, że po pierwsze o tej porze tajemniczy klient już śpi, a po drugie ten, kto odwiedza jego przybytek w nocy
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@radziuxd A wisi mi to szczerze mówiąc, jakoś wytrzymuję te niedzielne poranki a tylko one na dobrą sprawę kojarzą mi się wyłącznie z alkoholem. W inne dni prawie w ogóle nie mam śmierdzących klientów.
  • Odpowiedz
Co niedzielę rano to samo, aż nie otworzą Żabek to mam tu prawdziwy nalot niedopitych. Byle do 11:00, wtedy otwierają tę Żabkę niedaleko i młoda dziewczyna za kasą przejmie moje brzemię.

@Minieri: W Polsce w ogóle nie ma problemu z alkoholem a wprowadzanie prohibicji to tylko wymysł xDD
  • Odpowiedz
@Minieri: Pracujesz na stacji benzynowej, a się wymądrzasz xD Chłop od rana ucieszony piwkiem, a ty sfrustrowany żenującą pracą dla debili bez szkoły, w której nie możesz nawet usiąść xD Kto ma gorzej?
  • Odpowiedz
@Minieri: dlatego popieram Janka Śpiewaka w jego krucjacie w walce z patodeweloperką i alkusami. Ogólnie państwo nie może sobie poradzić z koncernami alkoholowymi, ale nic dziwnego, jak konwent partyjny Campus Polska sponsoruje Żabka.
  • Odpowiedz