Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 195
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anomalocaracid najlepsze, że każdy następny narzeka na poprzedniego lekarza( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko skoro postawiłeś złą diagnozę i nie działa to miej czelność kasę zwrócić. Ja jestem budowlańcem. Jak Ci płytki źle ułożę to nie zapłacisz prawda?
  • Odpowiedz
@Recker1 ja tylko mówię, że to jest zawód bez reklamacji. Dla mnie to niedorzeczne. U mnie na wsi jest przypadek, że typ w covid dostał leki odwrotne do tych które powinien(na rozrzedzenie krwi) i zmarł. Rodzina wytoczyła proces, ale ile takich spraw ma miejsce i w ilu się wygrywa?
  • Odpowiedz
@Recker1: Widzisz jaki jest ostracyzm na twoją profesję, widzisz jak tu ludzie reagują ostatnio na słowo lekarz - wytłumacz mi proszę dlaczego jeszcze gasisz płomień benzyną? I żeby to wybrzmiało - takie antagonizmy w kierunku całej grupy są niesprawiedliwe bo mamy w Polsce wielu zdolnych, świetnych lekarzy. To po kiego prowokujesz jeszcze i się chełpisz emigracją ironicznie dziękując za studia? Uważasz że taką postawą nacechowana niczym nie uzasadnioną pychą poprawisz
  • Odpowiedz
@Recker1: g---o, a nie gdzieś pojedziesz. Jak zniechęca Cię jakaś nagonka i dyskusja o zarobkach lekarzy w kontekście sytuacji służby zdrowia, to masz za mało samozaparcia, żeby sobie poradzić za granicą i tym, że tam nawet jako lekarz, będziesz obywatelem gorszego sortu jako Polak.
  • Odpowiedz
@Recker1: Hmm lekarz który podejmuje decyzje o wyjeździe za granicę na podstawie opinii o lekarzach na wykopie. No nie wiem jak wy, ake ja bym nie chciał takiego lekarza ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@5KYN3T: Ty tak serio? Pod połową tych znalezisk można znaleźć tylko bluzgi, ubliżanie i kłamstwa. Nawet tutaj po kilka komenatarzy musiało być usuniętych ¯\(ツ)/¯
Nawet jak nie napiszesz czegoś bezczelnie to i tak jesteś obrażany. Jakie znaczenie ma co napisze? Jest mu przykro to niech sobie napisze na co ma ochotę i tak niczego to nie zmieni ¯\(ツ)/¯

Postawa nacechowana pychą? Co? Wiesz że połowa problemu jest to że macie
  • Odpowiedz