Wpis z mikrobloga

#pytanie

Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
stanley___ - #pytanie 

Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys...

źródło: temp_file1252786484093219342

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Recker1: I myśli że ktoś serio jest tak tępy że musi się pytać jeszcze o poradę w takiej sprawie bo sam biedny nie wie xd

Podtrzymuje swoje zdanie,gość jest atencjuszem i tyle.
  • Odpowiedz
jak kobieta chce "zmienić otoczenie" albo szuka jakiejś zmiany od związku to sam wiesz co co znaczy. chce spędzić czas z innym, niekoniecznie w łóżku.
  • Odpowiedz
@stanley___ pojedziesz masz po koledze. Ale napewno wsadzisz. Jak tego nie zrobisz to i tak masz po koledze bo całe życie będzie myślał że bolcowałeś mu laskę.

• Odpowiedz
Tatuś mi zawsze powtarzał, chłopak nie ściana da się przestawić. Masz okazję ją wydymać

@Policyjnypies: widzę że tatuś prymitywny patus wychował sobie synka prymitywnego patusa.
Taka niewykorzystana szansa przerwania rodzinnej patologii ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
zy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?

@stanley___: jeśli kolega nie ma nic przeciwko, to spoko. Ale założę się, że kolega nic o tym nie wie i na pewno ma coś przeciwko. Zapytaj kolegę co o tym myśli, a nie wykopków.
Bait baitem, ale są tacy durni ludzie.
  • Odpowiedz
@stanley___: To teraz nie będzie dziewczyna kolegi tylko koleżanka, i nie będzie kolega tylko były koleżanki

Śmiertolem jesteś to i tak prędzej czy później kolegę porzucisz, odwrócisz się przeciw niemu, albo umrzesz.
  • Odpowiedz