Aktywne Wpisy

Zmorka +166

czerwony_kmer +221
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz@Wojtololo: @wiechu90 @JerryManson @Bialek_napraw_tagi @pwone @eugeniusz_geniusz
Podtrzymuje swoje zdanie,gość jest atencjuszem i tyle.
@stanley___: O, mam pomysł! To zapytaj kolegi co on na to 🤣🤣😁😁
źródło: 1000011462
Pobierz@Policyjnypies: widzę że tatuś prymitywny patus wychował sobie synka prymitywnego patusa.
Taka niewykorzystana szansa przerwania rodzinnej patologii ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@stanley___: jeśli kolega nie ma nic przeciwko, to spoko. Ale założę się, że kolega nic o tym nie wie i na pewno ma coś przeciwko. Zapytaj kolegę co o tym myśli, a nie wykopków.
Bait baitem, ale są tacy durni ludzie.
Ale poyebana akcja
( ͡° ͜ʖ ͡°)
to jest nie wazne, jak sie kolega dowie ze pojechaliscie i tak bedzie myslec ze sie kopcowaliscie xd
Śmiertolem jesteś to i tak prędzej czy później kolegę porzucisz, odwrócisz się przeciw niemu, albo umrzesz.