Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +44
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#przegryw #blackpill
źródło: odchu1
Pobierz(Nieironicznie, o co wam właściwie chodzi. Baby rodzą bombelki, mając przy tym wąskie okno reprodukcyjne i ponosząc jednocześnie ogromny koszt ciąży. Dlatego zawsze znajdą sobie chłopa. I dlatego też przez jakieś 99,99% historii ludzkości siedziały pod butem mężczyzn. Przykro
@Tippler Nie wiem o co chodzi? No była gruba, schudła za co się należy order i nie zostawiła chłopa, tj robi większość bab, które schudną i zlookmaxują. ¯\(ツ)/¯
@Aper0lka: Polki NIE rodza dzieci. Mamy wspolczynnik dzietnosci 1,03 z tendencją SPADKOWĄ. Gdybyśmy mieli wspolczynnik dzietności 2,5 to moglabys cos tam przebakiwac o tym, ze Polki rodza dzieci.
Gdzie, bo chyba nie w Polsce.
@Aper0lka: uuuu incelizm i mizoginia. Normalnie powtarzacie coś wręcz przeciwnego.
Co najmniej dwoje dzieci*
@Aper0lka: empatyczna płeć, eksponat nr 2137
@Nowystaryziel nie zostawiła swojego, bo ma wzrostaka 190 cm, a ona ma 165 cm.
Jeżeli baba nie zostawiła partnera no to ogromny plus dla niej za normalność. Co do tych 190 cm no to niestety prawa rynku. Kiedyś się tym też denerwowałem, ale
@Aper0lka: rusza mnie klamanie na ten temat, sama dzietnosc jest mi obojetna, bo juz jest za pozno na jej ratowanie w Polsce. Mamy ujemny przyrost naturalny (ponizej 2,1 dziecka na kobiete srednio) nieprzerwanie od roku chyba 1998 wiec te dziure populacyjna mozna zasypac jedynie imigrantami