Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@talarzon: nie wiem kiedy konkretnie zaczęła operacje robić, ale zdjęcie które wrzuciłeś potwierdza to co mówię xd
tu widać ogromne podobieństwo mimo kompletnie różnego oświetlenia i stopnia opalenia (jedynie nos zupełnie inny), a z makijażem to przypuszczam że nawet AI by miało problem rozpoznać

nie będę ci terminu u okulisty zajmował

#edit, edytowałeś zdjęcie które wrzuciłeś xDD
ale na nowym tak samo, jedynie dochodzą zmarszczki, ale to
  • Odpowiedz
tam w te twarz jest włożone więcej roboczogodzin niż w te domy fundacji tyburskich

@Maqnez: Jeden z śmieszniejszych komentarzy jakie przeczytałem w ostatnim czasie hahah szkoda ze moderacja wspaniała pewnie usunie
  • Odpowiedz
edytowałeś zdjęcie które wrzuciłeś xDD

@Sinti: no tak bo na tym zdjeciu wyrazniej widac to co mowie a z tego samego okresu zdjecie

jedynie nos zupełnie
  • Odpowiedz
  • 0
no bez sensu i tak przypadek krytyczny, więc nic nie zdziałają na cuckoldoze oczną

@talarzon: współczuję, ale nie poddawaj się ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sinti: na tym zdjęciu wygląda bardzo ładnie bez makijażu, jak dla Ciebie jest coś z nią nie tak to podejrzewam że nigdy nie trzymałeś dziewczyny za rękę
  • Odpowiedz
  • 0
@lachat: nigdzie nic takiego nie napisałem, ale skoro projektujesz w ten sposób swój własny umysł na mnie i musisz mi (i innym) imputować z tego powodu jakieś sofizmaty to podejrzewam ciężkie kompleksy
  • Odpowiedz