Wpis z mikrobloga

• 0
@salamandraplamista: informacje na temat wydawnictwa oraz więcej informacji o autorze będą dostępne po premierze. Nie chcę, by kontekst samego wydania w jakiś sposób sugerował sposób odbioru samej treści - stąd taka forma udostępnienia materiału.
  • Odpowiedz
  • 1
@Towarzysz_Moskvin: to co robisz nazywa się "gaslightingiem" - w skrócie: gaslighting to zaprzeczanie faktom starając się jednocześnie doprowadzić do sytuacji, że adwersarz zwątpi w swoje zdolności kognitywne. dziękuję za komentarz, miło, że boostujesz wpis w algorytmach.
  • Odpowiedz
@BenAli: tak średnio, bym powiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Marek_Wolin tbh nie chce mi się czytać „ekspertów” zajmujących się jakimś krajem, którzy nawet nie znają jego języka. Jak wygląda taka praca? Wrzucasz sobie artykuły do translatora? Jak studiowałeś cały kontekst kulturowy, filozoficzny, społeczny, nie znając rosyjskiego? Rozumiałbym to jeszcze w przypadku jakichś rzadkich języków, ale nie rosyjskiego, który można opanować na niezłym poziomie w krótkim
  • Odpowiedz
@Marek_Wolin: Widzę że nawet odpowiedzi generujesz w AI ()

dziękuję za komentarz, miło, że boostujesz wpis w algorytmach.

Algorytmy na wykopie XDDDDD Powiedz Grokowi że na wykopie nawet tagi nie działają o algorytmach nie
  • Odpowiedz
@camelinthejungle: Przecież to jest tak bardzo walący po oczach wys..w z AI że aż witki opadają.

Co do języka to będę bronił pozycji że nie trzeba go wcale dobrze znać jak sam zauważyłeś dane można puścić przez translator a w przypadku Rosji nie brakuje dobrych opracowań po angielsku czy polsku. Dlatego czekam z zapartym tchem na bibliografię.

Edit:
Dostałem bibliografię ()
Towarzysz_Moskvin - @camelinthejungle: Przecież to jest tak bardzo walący po oczach w...

źródło: Screenshot_2025-09-27-20-28-20-85_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Towarzysz_Moskvin: całość treści opiera się na sprawdzonych i wiarygodnych źródłach, które są podane przy fragmentach, do których się odnoszą. cieszę się, że moja praca wzbudza tak silne emocje, dokładnie o to mi chodziło!
  • Odpowiedz