Aktywne Wpisy

Kasahara +244
Ale odklejka z tym znakiem... kryste panie
#mikrokoksy #silownia #mirkokoksy #afera #dyskryminacjamezczyzn
#mikrokoksy #silownia #mirkokoksy #afera #dyskryminacjamezczyzn
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-13 o 12.40.07
Pobierz
mhmhmhmhm +853
Rozumiecie, że ten robak zarzucał 12 łatce, że żyje na nasz koszt, a sam był zatrudniony w miejskiej spółce, gdzie od dawna przebywał na L4 xD
#bekazkonfederacji
#bekazkonfederacji
źródło: IMG_8627
Pobierz

https://wykop.pl/link/7800717/premiera-na-wykopie-w-co-gra-rosja-udostepniam-za-darmo-cala-ksiazke-1-22
Spodziewam się zorganizowanej akcji zakopywania, więc Wasze wsparcie jest absolutnie kluczowe w walce z dezinformacją. Dzięki!
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Mam nadzieję że przy najbliższych wpisach będzie bibliografia i przypisy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Marek_Wolin tbh nie chce mi się czytać „ekspertów” zajmujących się jakimś krajem, którzy nawet nie znają jego języka. Jak wygląda taka praca? Wrzucasz sobie artykuły do translatora? Jak studiowałeś cały kontekst kulturowy, filozoficzny, społeczny, nie znając rosyjskiego? Rozumiałbym to jeszcze w przypadku jakichś rzadkich języków, ale nie rosyjskiego, który można opanować na niezłym poziomie w krótkim
Algorytmy na wykopie XDDDDD Powiedz Grokowi że na wykopie nawet tagi nie działają o algorytmach nie
Co do języka to będę bronił pozycji że nie trzeba go wcale dobrze znać jak sam zauważyłeś dane można puścić przez translator a w przypadku Rosji nie brakuje dobrych opracowań po angielsku czy polsku. Dlatego czekam z zapartym tchem na bibliografię.
Edit:
Dostałem bibliografię (。◕‿‿◕。)
źródło: Screenshot_2025-09-27-20-28-20-85_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc
Pobierz