Aktywne Wpisy

Wrrronika +11
Upolowałam sobie trochę skrzeku i będę go jeść
Omnomnom
Żabi krąg
Omnomnom
Żabi krąg
źródło: 1000062353
Pobierz
qoop +15
źródło: temp_file5090610995257346453
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000062353
Pobierz
źródło: temp_file5090610995257346453
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji zebym mogl podac to na policji
- oo prosze pana, my tu zadnego id nie widzimy
XD
2. Jade na komisariat
- Dzien dobry, chcialem zglosic kradziez
- oo prosze pana my przyjmujemy zgloszenia pn-pt 8-16
- ale jak to, to ja nie moge zglosic przestepstwa?
- alez moze pan, w tych godzinach, albo w komendzie nr 2
3. Jade na komisariat nr 2
- Dzien dobry zostalem okradziony tak i tak
- oo prosze pana my tu nie mozemy przyjac zgloszenia, musi pan dostarczyc dokument z banku ze taka transakcja miala miejsce
- co? I dopiero wtedy przyjmiecie?
- tak bo wtedy mamy dane, to idzie do zwalczania cyberprzestepczosci
- aha no dobrze, to do widzenia
W-------y chce odpuscic, jade do domu, ale stojac w korku dzwonie do banku
3. Bank
- dzien dobry, okradziono mnie, policja chce zebym dostarczyl od was dokumenty dot. Tej transakcji, gdzie moge to zalatwic?
- co? Jakie dokumenty, jak policja cos od nas chce to sie kontaktuje bezposrednio a nie przez klienta xD
Babka z infolinii mnie wysmiala xD
4. Komisariat nr 3
- dzien dobry okradziono mnie tak i tak, chcialem zglosic, jestem juz na 3 komisariacie i odbijam sie od sciany
- a gdzie pan byl wczesniej, gdzie pan mieszka?
- poprzednio bylem na komendzie nr 2, mieszkam tu i tu
- no i dobrze pana ulica tam podpada
- no, ale tam chcieli odemnie jakichs papierow z banku, bank nigdy o czyms takim nie slyszal
- pan siada czeka
No i czekam xD
#policja #heheszki
jest bardziej karane
zgłoście włam na konto, niech ta osoba z rodziny też to potwierdzi w banku i wtedy jako następstwo włamu na konto zgłoś, że cie w------i na siano.
@sinusik:
w sensie twierdzisz, ze glownym problemem i przekazem mojego posta nie bylo to, ze policja ma w------e i nie chce przyjac jakiegokolwiek zawiadomienia o przestepstwie, tylko to, ze uzylem slowa 'kradziez' zamiast 'oszustwo' albo 'wyludzenie'? awangardowy sposob myslenia
Współczuję, kogoś z rodziny tak na ponad 1000 zeta naciągnęli ( ͡° ʖ̯ ͡°)
pkt 1. - śmiech na sali, że w ogóle piszesz takie dyrdymały - przecież istotą blika jest to, że się go nie da zablokować, wielki wykopek - płatek śniegu się zdziwił
pkt 2. - no masakra, że policja ma godziny przyjmowania zgłoszeń - przecież nie paliło się, nikt nie był pod zagrożeniem życia czy zdrowia, jednak wykopek - płatek śniegu oczekuje obsługi tu i teraz
pkt 4. - dzwoni jakiś typ
szkoda gadac, szkoda strzepic ryja.