Pełna zgoda- Fallout 4 to bardzo dobra gra i wracam do niej często. Nie przeszkadza mi w cieszeniu się rozgrywką fakt, że New Vegas, 1, 2 i 3 też były bardzo dobre.
@matti-nn: W ogóle się z tym nie zgadzam. Fallout 4 to mistrzostwo w kwestii eksploracji - najlepsza mapa jaką stworzyła Bethesda. Do tego gunplay wyszedł im świetnie w przeciwieństwie do 3. Nie do końca rozumiem czemu Skyrim jest postrzegany jako taka legenda a ta część Fallout została tak mocno skrytykowana.
@thority: osobiście powiem tak - nawet się przyjemnie gra w F4 i mówię to jako fanatyk NV. Były rzeczy, które mi się podobały (np. bardziej realistyczne pancerze wspomagane czy znienawidzone przez wielu budowanie osad ¯\(ツ)/¯), ale inne sprawy z-----i po całości (design broni albo opcje dialogowe to jakieś kiepskie żarty). Najlepszym podsumowaniem jest chyba zdanie, które nie wiem gdzie widziałem - Fallout 4 jako gra sam w sobie jest całkiem
@Larsberg: ponieważ fani uważają ją zgodnie za cześć gorsza niż poprzednią. Wg mnie zupełnie chybiony pomysl i jeszcze gorsza realizacja z budowa bazy. Sredni npce/frakcje/bronie. Ja po prostu lepiej wspominam takie surowe new vegas. Fallout 4 poza lepsza (kwestia gustu) grafika nie wprowadził zadnych improvememtow do rozgrywki hmm może poza pancerzem wspomaganym.
Nie przeszkadza mi w cieszeniu się rozgrywką fakt, że New Vegas, 1, 2 i 3 też były bardzo dobre.
#fallout4
#fallout
Fallout 4 ocena