Wpis z mikrobloga

K---a, ale miałem p------y sen... Śniło mi się, że jestem obrzydliwie bogaty coś jak Gates, Bezos i Musk razem wzięci, a nawet więcej. No i tę swoją fortunę postanowiłem wydawać na... leakowanie filmów i zdjęć szonów z OnlyFans i innych tego typu platform, tak żeby wszystko było za free i żeby tym szonom w końcu się przestał ten OF opłacać, skoro kontent i tak latał po necie. Nie pamiętam dokładnie szczegółów, ale core memory zostało. Nawet nie wiedziałem, że podświadomie jestem takim filantropem...

#sny #sennik #p-----------a #p---------y #onlyfans #onlyfansiary
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RandyBobandy: generalnie to mi twoje p---------e nie pasuje teraz.
G---o argument w postaci urojonego bólu że ktoś wydaje pieniądze. Nie chodzi o pieniądze same w sobie a o relacje onlyfansiara - spermiarz. One są bo są spermiarze. Nie ma znaczenia czy płacą pieniędzmi czy lajkami, atencją. One są bo są tacy ludzie którzy moim zdaniem są bardziej obrzydliwi niż te dziołchy kręcące tyłkiem przed kamerą.
  • Odpowiedz
@RandyBobandy: sorki trochę mnie poniosło ( ͡° ͜ʖ ͡°) mam nadzieję że teraz rozumiesz że nie chodzi o pieniądze. Większość tych kobiet z tego co czytałem gdzieś nawet nie jest w stanie zarobić sensownych pieniędzy. Zarabia tam dobre pieniądze tak na prawdę garstka. Reszta w zasadzie kręci tyłkiem za atencję od typów z ujami w łapie
  • Odpowiedz
@RandyBobandy: nie przeszkadza mi to w ogóle. Ja bardziej o tym że ci co tak oburzeni są tym że one chcą tak zarabiać często są tymi którzy sprawiają że decydują się na coś takiego
  • Odpowiedz