Wpis z mikrobloga

Kurrrrr... przeszkadza mieszczuchom co ja z psem własnym robie! Jemu tak dobrze! Miśka od trzech lat na łańcuchu nie narzeka, nie piszczy! Dostaje żreć i jest zadowolona!
A jak nie będzie łańcucha, to co? Pogryzie wszystkich, bo to dzikie, nienauczone!
Szczepić też nie szczepiłem, bo po co jak na łańcuchu jest!
#polityka #psy #patologiazewsi
gr0m1t - Kurrrrr... przeszkadza mieszczuchom co ja z psem własnym robie! Jemu tak dob...

źródło: lancuch

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gr0m1t Wykop pałuje się do “statystyk” pogryzień przez psy w Polsce zupełnie ignorując fakt, że 70% uwzględnionych w nich przypadków to pogryzienia dokonane przez właśnie takie psy jak na obrazku - chore, niesocjalizowane i głodne, których ofiarami są zresztą ich właściciele. xD
  • Odpowiedz
chore, niesocjalizowane i głodne

@KRCZVSK: czyli dokładnie są jak te wykopki co się paluja do tych statystyk - wykopki na smyczy, siedzące w piwnicy u matki cały dzień i zero wyjścia do świata 3D i socjalizacji
Logan00 - >chore, niesocjalizowane i głodne

@KRCZVSK: czyli dokładnie są jak te wyko...

źródło: 1000010653

Pobierz
  • Odpowiedz
@gr0m1t Jestem przeciwniczką trzymania psów na łańcuchach, ale obawiam się, że na wsiach rzeczywiście będzie dużo pogryzień przez takie psy spuszczone z łańcuchów, które dotychczas na nich były. U mnie na wsi jest sporo psów na łańcuchach, jak wszystkie nagle zostaną spuszczone to nie wiem co to będzie.
  • Odpowiedz