Wpis z mikrobloga

Mirasy z #katowice i okolice - potrzebowałbym #mechanika #mechanikasamochodowa dla #opel #corsa który trochę stał, a po tym staniu przestał odpalać.
Cykało coś pod maską, akumulator nowy, naładowany, kręcił i w ogóle - ale nie odpalał. Podejrzewam jakąś kunę bo pod maską był chleb i śmierdziało, ale nie wiem... inna kwestia że oddałem do mechanika w okolicy, w------i centralny zamek i powiedzieli że nie mogą tego naprawić, jeszcze skasowali za to xD I samochód wrócił do mnie na holu...
Szczęścia do mechaników nie mam więc za wszystkie polecenia dziękuję ()
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lapidarny:

w------i centralny zamek i powiedzieli że nie mogą tego naprawić, jeszcze skasowali za to xD

nie jedź do dałniela głupka na ligocie koło dworca bo on zjeb... auto I powie ze to zgodne ze sztuką i zrobi z ciebie głupka.
Taka pomoc w kwestii pecha
  • Odpowiedz
@Lapidarny z takim tematem jest ten problem ze można przyczynę znaleźć w 5min. Lub 5dni lub przyczyn jest wiele. Niby nic a może to kosztować sporo.
Z jakiej dzielnicy?
  • Odpowiedz
  • 0
@golbot: okolice SSC. Ogólnie temat wiem że ciężki ale obstawiam że po prostu nie ma gdzieś masy. Sam po prostu nie mam czasu tego zweryfikować, nie mam też kanału żeby to zrobić. Dlatego wolałbym to oddać komuś kto ma i czas i kanał i umiejętności
  • Odpowiedz