Wpis z mikrobloga

@salad_fingers: no nie wiem xD na reddicie ciągle widzę, że komuś konta pohackowalo, bo ściągnęli jakis programik czy potracili grę a potem skomlenie, że wszystkie konta pohackowane i co mają zrobić xD
  • Odpowiedz
@vieniasn: Steamdeck stoi na Linuxie, wgranie moda do dowolnej gry wymaga doktoratu z filozofii, a przekopiowanie zapisów z gry zajęło mi jakieś 2h zanim znalazłem odpowiedni folder, bo jak napisał kolega @StdPtr wyszukiwanie plików w tym diabelskim systemie wymaga posiadania różańca z Medjugorie
  • Odpowiedz
  • 0
@fi9o

nie ważne co zrobię w gentoo wszystko mi śmiga ( ͡º ͜ʖ͡º)

Ale słownik języka polskiego ci nie działa.

Nieważne pisze się łącznie.
  • Odpowiedz
@UczesanyPedryl: jaka użytkownik linuksa stwierdzam, że to prawda xd jak chcesz napisać tekst w notatniku czy odpalić przeglądarkę to spoko, ale powodzenia, jak chcesz zrobić coś bardziej złożonego albo jakiś driver się wywali
  • Odpowiedz
find ./ -name <regex>

@Leniek: uwaga podaje tajny kod: guziczek start i nazwa. Wy macie tak nasrane w tych łbach, że aż przykro.
Jedyny linux jaki osiągnał sukces to Android: który łamie wszystkie linuksowe dogmy
  • Odpowiedz
@slapdash

uwaga podaje tajny kod: guziczek start i nazwa

ja dokładnie tak robię a nie korzystam z windowsa od kilku lat tak dla sprostowania że tu trzeba coś w terminalu robić żeby znaleźć coś
  • Odpowiedz