Aktywne Wpisy

Bunch +87
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +3
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

@Romska_Palo_Ul_Laputa
@Rudz1elec: Dokładnie! Niska demografia wynika z antykoncepcji.
Kiedyś w Rumunii Nicolae Ceaușescu to zauważył i zakazał.
I gdzie jest teraz Rumunia? Wyprzedza nas!
@remlezar: Charlie by ci wyjaśnił ale przegrał debatę
@Rudz1elec: Składam wniosek o jeszcze więcej dzieci, to wszystko przez antykoncepcje.
Kibicuje żebyś miał szanse przekazać geny i miał swój wkład w budowanie silnej bolzgi.
Im więcej bolaków tym lepiej dla świata!
@Krim_Prim: chciałeś być śmieszno - sarkastyczny i nie wyszło. Tak, Rumunia jest na dobrej drodze do wyprzedzenia Polski i niewiele jej brakuje.
ten pomysł to kolejne rozdawanie kasy, której i tak już nie ma. Kto chce ten może korzystać z antykoncepcji nikt tego nikomu nie broni, nie wiem tylko dlaczego ostatnio pojawia się coraz więcej pomysłów, że ludziom należy opłacać i finansować dosłownie wszystko co się da
Byłem w te wakacje i potwierdzam. Mają mnóstwo inwestycji i są na super drodze.
Trochę jak my na Euro2 012, jeż trochę pobudowaliśmy.
Bardzo mili ludzie. Polecam.
@77023: pewnie wiele to nie zmienia w narracji ale antykoncepcja to tez regulacja hormonów dla np dziewczyn co mają ciężkie do przetrwania miesiączki