Aktywne Wpisy

źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 18.2% (81)
- Brzuszka 17.8% (79)
- Skrajka 36.9% (164)
- Ogonek 27.0% (120)
managerstrategii +133
Mirki, zacząłem pracę jako technik instalacji turbin wiatrowych chwilę temu. Rzucili od razu na głęboką wodę, największe turbiny w eurokołchozie - EP 160
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
źródło: IMG_6759
Pobierz

#psiarze #psy
źródło: temp_file912382795638737519
PobierzA możesz też mieć 6kg Jack Russel Terriera który zniszczy ci mieszkanie i życie jeśli nie dostanie odpowiedniej ilości przestrzeni i ruchu xd
No jak człowieka zamkniesz w celi i nie będzie miał co robić, to dostanie depresji i też będzie przesypiał większość dnia xD
Oczywiście psiarze zawsze znajdą argument, że no som ruzne rasy złą rase miałeś. Nie, trzymanie dużych psów w mieszkaniach to patola.
Pozdro chlopski rozum
źródło: 1000001587
PobierzZa to terrier niemiecki mysliwski, tam to chyba wszystkie sa diably ;)
@Defined: na tym tagu ludzie lubią takie generalizowanie bez żadnej faktycznej wiedzy, jakie ty uprawiasz w tej chwili.
Odnajdziesz się tutaj bez problemu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
PS. Mój pies ma 65m2 + ogród, a na zewnątrz wychodzi częściej niż większość wykopków, więc ruch ma zapewniony ʕ•ᴥ•ʔ
@Casuel: Oczywiście, tak jak i trafi się Golden który jeszcze pamięta ze kiedyś był elementem łańcuchu łowieckiego xD
Rzuciłem przykłady jakie przyszły mi do głowy, pewnie znalazłyby się jeszcze bardziej skrajne przypadki
Ogrod nie zastapi psu spacerow, pies poznaje swiat glownie nosem, potrzebuje nowych bodzcow. Musisz mu pozwolic spacerowac i obwachiwac
po czym poznać ruskiego trola
oczywiście, żeby to zrozumieć trzeba mieć podstawową empatię, a tego u psiarzy brakuje, bo z samej definicji trzymają żywe zwierzę w niewoli ze swoich egoistycznych powodów.
Taka slepa empatia to "wpuszczajcie imigrantow, potem sie ich sprawdzi"