Wpis z mikrobloga

"Witaj . Napisz coś więcej o Sobie to jest wzrost , waga i w jakiej branży pracujesz . Ponadto czy masz nałogi a chodzi tutaj o palenie papierosów czego nie akceptuję , bo wypić a-----l po pracy i okazjonalnie z umiarem to jest normalne uważam . Ja jestem bez żadnych zobowiązań , nałogów i mam 160 cm. wzrostu , 55 kg. wagi i jestem panną . Ponadto mieszkam w domu z rodzicami w Częstochowie i pracuję jako kasjer-sprzedawca w dużej sieci i nie szukam zamożnego kawalera . Odpisz pozdrawiam Kinga ."

KInga 32 lata częstochowa
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@MistrzKowalski: "Wszystko jest OK . Tylko ja szukam kandydata na męża w celu założenia rodziny , bo mam Twoje lata . Ty pracujesz w Katowicach a ja w Częstochowie czy to jest problem przy dalszej znajomości trzeba rozważyć . Na zdjęciu wyglądasz atrakcyjnie i mi się podobasz"
  • Odpowiedz
  • 0
@MistrzKowalski: :"Wszystko jest OK . Tylko ja szukam kandydata na męża w celu założenia rodziny , bo mam Twoje lata . Ty pracujesz w Katowicach a ja w Częstochowie czy to jest problem przy dalszej znajomości trzeba rozważyć . Na zdjęciu wyglądasz atrakcyjnie i mi się podobasz"

jak widzisz pedale.
  • Odpowiedz