@G06DbT: ja nigdy nie miał przedniej podgrzewanej :/ @KladzSie ubolewam, bo chciałem se jeszcze na hulajce polatać. Ale ja nie skrobał szyb, garaż jest dla jego. :)
@G06DbT: tak właśnie myślałem że to Ford ma, nie mam pojęcia dlaczego tylko oni to wprowadzają. Super opcja, nawet jak mieliśmy pajączka na przedniej szybie przez kamień to podgrzewanie dalej działało. Imo lepiej mieć podgrzewaną przednią niż tylną ale czemu tak jest to nie wiem.
Dla osób nie mających jedyne rozwiązanie i najszybsze to dobra skrobaczka mosiężna + odmrażacz w płynie
@Anoniemamowy: jak transita kupowałem to 600 zł to kosztowało ekstra, żal było nie wziąć, szczególnie, że ciężko taką szybę oszkrobać.
Ludzie narzekają, że widzą siateczkę w szybie, ale ja już tyle z tym jeżdżę, i się w sumie przyzwyczaiłem, w niczym to nie przeszkadza, a komfort poprawiony niesamowicie.
@KladzSie ubolewam, bo chciałem se jeszcze na hulajce polatać.
Ale ja nie skrobał szyb, garaż jest dla jego. :)
A jeszcze lepiej jak śnieg napada, bo wtedy zanim odgarniesz, to już jest gotowe.
Z innych bajerów polecam podgrzewane siedzenia i podgrzewana kiere.
Dej mi na auto z takimi bajerami, to zaraz z przyjemnością swoje gruzy na powodzian oddam. ;)
Ja mam focusa mk3 z tymi bajerami. Nawet w ostatniej, nieprodukowanej fieście, były te udogodnienia.
Szach-mat.
Dla osób nie mających jedyne rozwiązanie i najszybsze to dobra skrobaczka mosiężna + odmrażacz w płynie
Ludzie narzekają, że widzą siateczkę w szybie, ale ja już tyle z tym jeżdżę, i się w sumie przyzwyczaiłem, w niczym to nie przeszkadza, a komfort poprawiony niesamowicie.
@KladzSie: dziwna nazwa płodów ( ͡° ͜ʖ ͡°)