Pamiętam że już przy ogłoszeniu Meksyku w 5 ludzie się jej spodziewali i niektórzy byli trochę zawiedzeni
Przede wszystkim Japonia to cała kultura #jdm - a po dziś dzień, scena samochodowa ma w tym #drift mają się tam wyśmienicie. Moim zdaniem trudno o LEPSZĄ miejscówkę na grę tego typu ( ͡°͜ʖ͡°)
@Atreyu: wady: - ww. ruch lewostronny, - ciasne uliczki - trudny teren do zjazdu z drogi (eliminator jest mega popularnym trybem) - jeżeli będą miasta to będzie jeszcze ciaśniej i więc wszystko od S1 wzwyż może być nieużywalne - sporo wysp, więc i
@Atreyu słyszę jdm i już w głowie mam jedno z bardziej przehajpowanych aut jakim jest ea 86 czyli polonez z otwieranymi światłami. Mam nadzieję, że chociaż civica starego dadzą
Pamiętam że już przy ogłoszeniu Meksyku w 5 ludzie się jej spodziewali i niektórzy byli trochę zawiedzeni
@Atreyu: byłem jedną z tych osób. Po świetnej, klimatycznej Szkocji z czterema porami roku strasznie byłem zawiedziony tym nudnym Meksykiem, gdzie albo pada albo nie pada (a raz na rok pojawi się burza piaskowa).
Liczę też, że mapa będzie zwyczajnie ciekawsza i że naprawią w końcu ruch uliczny. W piątce poza trybem offline czasem
@Atreyu: Wywalone mam na drift. Nie lubię kultury driftu. A wiesz co lubię? Supercars!
Chcem malownicze widoki i wreszcie sensowny kreator tras gdzie będzie można ustawić sobie linię startu w dowolnym miejscu na mapie. Wtedy sam stworzę sobie wymarzoną grę wyścigową (。◕‿‿◕。)
Przede wszystkim Japonia to cała kultura #jdm - a po dziś dzień, scena samochodowa ma w tym #drift mają się tam wyśmienicie. Moim zdaniem trudno o LEPSZĄ miejscówkę na grę tego typu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #motoryzacja #forzahorizon5 #forzahorizon4 #forzahorizon6
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-26 233734
Pobierz- ww. ruch lewostronny,
- ciasne uliczki
- trudny teren do zjazdu z drogi (eliminator jest mega popularnym trybem)
- jeżeli będą miasta to będzie jeszcze ciaśniej i więc wszystko od S1 wzwyż może być nieużywalne
- sporo wysp, więc i
Teren gry jest mniej więcej tutaj (Fuji + Tokio), nie wiem skąd wziąłeś wyspy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewne jest:
- góra (w tym wypadku będzie to
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-27 015405
Pobierzźródło: temp_file3355789929717310207
Pobierzźródło: temp_file5025712954715222028
Pobierz@Atreyu: byłem jedną z tych osób. Po świetnej, klimatycznej Szkocji z czterema porami roku strasznie byłem zawiedziony tym nudnym Meksykiem, gdzie albo pada albo nie pada (a raz na rok pojawi się burza piaskowa).
Liczę też, że mapa będzie zwyczajnie ciekawsza i że naprawią w końcu ruch uliczny. W piątce poza trybem offline czasem
@Lardor: po ostrej śmigam regularnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcem malownicze widoki i wreszcie sensowny kreator tras gdzie będzie można ustawić sobie linię startu w dowolnym miejscu na mapie. Wtedy sam stworzę sobie wymarzoną grę wyścigową (。◕‿‿◕。)
@Atreyu: Polska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Larsberg:
źródło: yawn-cathy-evans
Pobierz