Wpis z mikrobloga

Moim zdaniem, Japonia to dobry wybór

Pamiętam że już przy ogłoszeniu Meksyku w 5 ludzie się jej spodziewali i niektórzy byli trochę zawiedzeni

Przede wszystkim Japonia to cała kultura #jdm - a po dziś dzień, scena samochodowa ma w tym #drift mają się tam wyśmienicie. Moim zdaniem trudno o LEPSZĄ miejscówkę na grę tego typu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#gry #motoryzacja #forzahorizon5 #forzahorizon4 #forzahorizon6
Atreyu - Moim zdaniem, Japonia to dobry wybór

Pamiętam że już przy ogłoszeniu Meksyk...

źródło: Zrzut ekranu 2025-09-26 233734

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Atreyu: wady:
- ww. ruch lewostronny,
- ciasne uliczki
- trudny teren do zjazdu z drogi (eliminator jest mega popularnym trybem)
- jeżeli będą miasta to będzie jeszcze ciaśniej i więc wszystko od S1 wzwyż może być nieużywalne
- sporo wysp, więc i
  • Odpowiedz
Pamiętam że już przy ogłoszeniu Meksyku w 5 ludzie się jej spodziewali i niektórzy byli trochę zawiedzeni

@Atreyu: byłem jedną z tych osób. Po świetnej, klimatycznej Szkocji z czterema porami roku strasznie byłem zawiedziony tym nudnym Meksykiem, gdzie albo pada albo nie pada (a raz na rok pojawi się burza piaskowa).

Liczę też, że mapa będzie zwyczajnie ciekawsza i że naprawią w końcu ruch uliczny. W piątce poza trybem offline czasem
  • Odpowiedz
@Atreyu: Wywalone mam na drift. Nie lubię kultury driftu. A wiesz co lubię? Supercars!

Chcem malownicze widoki i wreszcie sensowny kreator tras gdzie będzie można ustawić sobie linię startu w dowolnym miejscu na mapie. Wtedy sam stworzę sobie wymarzoną grę wyścigową ()
  • Odpowiedz