Wpis z mikrobloga

Temat całkowicie z czapy #gownowpis ale jestem ciekaw (nie daj Boże) w razie wojny ilu z was (nie tyle co iść w kamasze) to potrafiło by się odnaleźć w zaistniej sytuacji i do czegoś sie przydać, obawiam się, że mało. Nazywacie zza komputera wszystkich patusami, sami uważacie się za ostoję moralności i zasad, ale wasze p---------e prysło by z posykiem jak bąk z tyłka i tyle by was widziano, a z tymi wszystkimi, którzy tak bardzo wam nie pasują musieli byś my sklejać akcje. B--ń nas Panie Boże od wojny ale wasza wykopowa moralność, poklepywanie się po ramieniu i ideały zostały by brutalnie zweryfikowane i zaorane. Wolał bym mieć u boku Sebka "patusa", który nie pęka i rozumie co się do niego mowi niż 20 wykopowych znawców, którzy w momencie ekstremalnego stresu stoją jak posąg.
#wojna #takaprawda #oswiadczenie
Megatron_John - Temat całkowicie z czapy #gownowpis  ale jestem ciekaw (nie daj Boże)...

źródło: temp_file6797041985052332038

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Megatron_John: Zwracasz się do ogółu w tym do mnie - kogo nazwalem patusem? Gdzie pisałem o sobie jako ostoi moralności? Masz lęk społeczny lub fobię to lecz a nie pluj tutaj publicznie na ludzi, kieruj żale indywidualnie do tych którzy Cię gnębią na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Pisz do nich na priv.
  • Odpowiedz
Oho chlop typu rambo xD bedzie kleił akcje z sebastianami na tyłach wroga xD

Jedyne co bys kleił to piz** e.w brudne gacie do d--y panie delta force.
  • Odpowiedz
  • 0
@RandyBobandy ja na nikogo nie robię notatek, nikogo noe zgłaszam, nie jestem konfidentem ( ͡° ͜ʖ ͡°) a nazywanie mnie analfabetą mi tylko pochlebia bo język polski to moj język obcy i znam jeszcze 2 a w moim języku to mało kto kto umie wypowiedzieć poprawnie zdanie więc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@SoluszkiPalone

@Megatron_John: Do tej k---y co cię urodziła możesz tak mówić

Ile ja bym dał żebyś stanął ze mną twarzą w twarz i tak powiedział xD ale ktoś kto tak pisze zwykle boi się powiedzieć cześć dziewczynie na ulicy wiec jak ja mam się na ciebie szczawiu złościć xD komedia
  • Odpowiedz