Wpis z mikrobloga

#tibia stary byk przed 40tką ma miesiąc urlopu z powodu pewnej operacji i zakupił około 120 lvl monka 95 skilla / 34 mlvl jakieś eq, dokupię na allegro jeszcze trochę kasy. Nie grałem w tibie pewnie 20 lat (skończyłem jak dodali ankrahmun i darashie). Dużo się zmieniło, coś tam oglądam czasem strojnego, ale na pewno jestem no handem (nawet gorszy niż strojny).
Mój pomysł na początek to nauczyć się rotacji tych spelli z tym virtue of justice na lava lurkerach na początek, bo to chyba łatwe i kij z waste jak kupię na allegro trochę kasy. Macie jakieś rady dobre filmy/tipy dla takiego starego pryka jak ja, co chciałby na chwilę posmakować lat młodości w tibijce?
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zmadrzalempo30 sprawdź sobie poradniki kusniera. Weź pod uwagę że on całkiem dobrze klika i osiągnięcie takich liczb jak on będzie ciężkie, a do tego monk miał kilka nerfow. Jaki serwer?
  • Odpowiedz
@C13CH4N: @Ale-o-sio-chozii
Dia (jak wielka lipa to przeniose da sie chyba za kase) Zdaję sobie sprawę że tak nie wykręce expa, hotkeye jakieś leczace pod przyciskami myszki (2 dodatkowe mam, pokrętło góra, pokrętło dół, przycisk środkowy jako np zbieraczka), hotkeye ofensywne pod 1/2/3/4/5 klawiatura (chociaż nie wiem czy będzie wygodnie robić ruszanie w s a d + control żeby wave dobrze bić + hotkeye wyżej).

Myszka posiada jeszcze scroll
  • Odpowiedz
@Szr1h: @m76859: o to chodzi? No to mam troche tego ale na innym serwerze securze z tego konta. Nie rozumiem też tych TC trans i nie trans jak kupowalem za 125 zl na ich stronie blikiem. Są jakieś bezpieczne osoby co zamieniają na serverach te fizyczne tc? Kiedyś jak grałem to wszyscy wyjebki robili, oszukiwali innych jak się dało. Mialem znajomego co mial we wszystkich kafejkach internetowych poinstalowane
zmadrzalempo30 - @Szr1h: @m76859: o to chodzi? No to mam troche tego ale na innym ser...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@zmadrzalempo30 coiny sa przypisane do konta, mozesz je sprzedac na kazdym serwerze. Jak masz siano na serwerze secura, kupujesz coiny one sa przypisane do konta i sprzedajesz na dia. Wazne zeby na koncie miec coiny transferable
  • Odpowiedz
dobra tibia coiny ogarnięte, pacc, hotkeye, coś przyleveleowalem nawet na lava lurkerach ale waste, wiec zrobie sobie do feyrist dostep. Niestety imbu potrzebne mi było void bo mana nie wyrabiała niestety nie mam questa na 3 lvl imbu więc skonczyłem na drugim
  • Odpowiedz