Aktywne Wpisy
Nurbon +449
#pokazpsa #pies #psy #zalesie i jednocześnie #chwalesie
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
źródło: 11087
Pobierz
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Niesamowite, Transfermarkt wycenił Pietuszewskiego na 8 mil euro (słownie osiem milionów euro). Zajebiście, widzę już wszyscy chcą go k---a wyrwać z Jagiellonii, za wszelką cenę. A teraz trochę faktów.
Oskar Pietuszewski, owszem wyróżnia się na tle reszty swoich rówieśników, owszem ma drybling i technikę (rzecz rzadka, żeby nie powiedzieć niespotykana na polskim podwórku), ma rzeczy, których w Ekstraklasie raczej się nie widuje.
A jak będzie wyglądał potencjalny transfer polskiego nastolatka za granicę? Otóż standardowo. Najpierw trzeba zacząć od 30 letniej influencerki (ja bardziej lubię wyrażenie "internetowa k---a" niż influencerka, trochę młodziaka sucz pobajeruje, potem szybki pozew o molestowanie i odszkodowanie, albo najlepiej frajera na dziecko złapać), potem trzeba takiego Pietuszewskiego w---------ć siłą do jakiejś Romy (pozdro Ziółkowski, sam sobie zakończyłeś karierę frędzlu xD), Club Brugge, czy inny obsrany Anderlecht.
No i jak już taki Pietuszewski tam pójdzie, to pępowina jest odcięta, nie ma już cieplarnianych warunków do rozwoju, nie ma s---------h polskich mediów, które będą głaskać po główce i powtarzać, jaki ten Oskar jest zajebisty. No i przede wszystkim nie będzie ręki Siemieńca, która da dzieciakowi ukojenie, kiedy dzieciak się rozpłacze po zmarnowanej setce. Będą tylko oczekiwania u belga, włocha czy innego szkopa i walka o przetrwanie. Oczywiście w zamian za to, dzieciak dostanie trochę więcej kasy niż w Polsce, żeby kupił sobie nowego AMG, i p-------ł nową dziarkę na pocieszenie. Ale o piłce nożnej będzie mógł zapomnieć :) I żeby było jasne, ja mu życzę jak najlepiej, ale już wystarczająco widziałem, i dobrze znam finał tej historii xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ejmen: to nie jest rzecz rzadka, zauważyłem jednak, że wielu takich chłopaków nie trafia wyżej, bo nie chce im się pracować nad kondycją/ wydolnością