Aktywne Wpisy

ish_waw +579
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
gobi12 +209
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

Typ sprzedaj prawie 4 letni ekspres za 2.6k plnów, nowy kosztuje 3k plnów/
Jaką mam zachętę bym to kupił jak za 15% mam nowy z pełną gwarancją?
W sumie to i tak dobrze że nie policzył sobie marży za używanie go przez 4 lata, typu doliczam 2k plnów za wygrzenie oraz czas poświęcony na robieniu kawy? Widziałem też rzeczy używane wystawione za dużo więcej niż nowe.
Może to rynek nieruchomości tak zepsuł mózgi ludzi, że na rzeczach używanych się nie traci, tylko ich cena idzie w gorę?
#olx #ekspresdokawy #eksprescisnieniowy
źródło: image
Pobierz@greenbox: nie wiem ... przyzwoitość? szanowanie czasu swojego i innych?
źródło: image
Pobierz