Wpis z mikrobloga

Właśnie teraz gra pani, która-wyrażę się bardzo eufeministycznie- nie jest przesadnie chuda, a zwie się owa pani Jelena Ostapenko. Jestem ostatnią osobą, która by szydziła z ludzi, którzy mają nadwagę, bo sam mam nadwagę, tylko że ja nie jestem zawodowym sportowcem. Gdy jesteś zawodowym sportowcem i masz taką nadwagę jak Ostapenko to po prostu nic nie zdziałasz i już zresztą widać jak Priscilla Hon dominuje nad Ostapenko. Można to jeszcze postawić, gwarancji oczywiście nigdy nie ma, ale szczerze wątpię, że pani nieprzasadnie chuda da radę w tym meczu cokolwiek wskórać. Może jakby miała 20 kilo mniej byłaby w stanie nawiązać walkę z Hon, która jest szczupla, zwinna, szybka. #bukmacherka #tenis #sport #nadwaga
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ajron_men: To jest niesamowite mieć taki bilans z tym pulpetem. Wyobrażasz sobie, że taki przykładowo Real gra z Legią 6 meczów i wszystkie p----------a. Iga przed końcem kariery musi ją pokonać, bo to wstyd niezależnie od ilości szlemów i innych sukcesów
  • Odpowiedz
@tonaszepieklomezczyzn: A pamiętasz Bartoli? Ja pamiętam. Chyba pewnie z Ostapenko kiedyś grała. A pamiętasz boksera Kownackiego? A pamiętasz Ailtona? Do czasu gdy są wyniki to ja bym nie bawił się w BMI w sporcie. Nie mylić z BMW;) Takie moje małe zdanie na ten temat. Ciekawe co sądzą koledzy @first i @tomwick55? Ja sądzę, że jak ktoś sobie dobrze radzi to nie można patrzeć kg. Tak samo
  • Odpowiedz
@tonaszepieklomezczyzn znowu wychodzi jak bardzo się nie znasz na sporcie. Niektóre tenisistki celowo nabierają taką wagę, bo to przekłada się na ich siłę. Nawet ostatnio był taki wywiad z Kasatkiną, w którym otwarcie mówiła, że musi robić z siebie pulpeta, bo inaczej nie nawiązałaby walki z najlepszymi. Zobacz sobie jak wygląda Townsend, ale pewnie nawet o niej nie słyszałeś, bo pojęcie o obstawianiu masz zerowe ;)
  • Odpowiedz