Aktywne Wpisy

rayman_s +23

krystian-stepaniak +101
Mam naukochańszą kobiete na świecie. Siedzieliśmy w domu i już szykowałem się do spania w salonie, kiedy moja kobieta zapytała się "a może chcesz dzisiaj wyjątkowo spać ze mną w sypialni?" Nawet nasz pies się zdziwił po tych słowach. Kocham ją
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow
źródło: ad32d7315189d89253f0db6f92149caae06c6a860c77df21897b95a7ecab1eb1
Pobierz

Trump i jego współpracownicy z ruchu MAGA doszli w Mar-a-lago, w rezydencji Trumpa w Miami, do wniosku, że najłatwiej będzie zrobić ludzi w c---a. Bo jak spadnie wartość dolara, to spadnie też wartość długu, więc Amerykanie okradną cały świat i sobie zrobią lepiej, bo ich dług zniknie. Nikt nie lubi oddawać pożyczonych pieniędzy. Spytaj się tego ziomka co kiedyś pożyczył, a potem udawał, że Ciebie nie zna. No właśnie.
Mogliby ogłosić plan cięć i reform, ale kogo my chcemy oszukać. Przecież łatwiej jest z-----ć uczciwie, jak złodziej. I o to chodzi. Kiedyś myślałem, że to niemożliwe, by to było takie proste, ale jednak. Najłatwiej się kradnie.