Aktywne Wpisy

Moseva +42
Jaką ściemę wciskasz sobie od lat?
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Po miesiącu wrócił z odpowiedzią, że nie ma funduszy w najbliższym czasie na wzrosty pensji.
W kwietniu miałem w ręku promesę z innej firmy z dwukrotnością starej pensji - jestem tam od czerwca 2024. Już raz dostałem podwyżkę bez pytania :)
Zawsze uważam, że zmiany są na lepsze. Rozmowy o pensji bywają trudne
Jak mężczyzna po udowodnieniu racji kobiecie, a potem spaniu na kanapie.
@Huop_z_miasta: Nie wiem jak w Januszexach, ale w Korpo to jest nagminne - ktoś kto wymiata nie jest w ogóle promowany i odchodzi po ok. roku kiszenia się. Po tym źle wspomina firmę i w następnej robi już na odwal. Ogólnie "Góra" rzadko kiedy potrafi zatrzymać talent.
Z dosyć dużego doświadczenia zawodowego, obecnie +25k + limuzyna służbowa limuzyna klasy D, muszę powiedzieć, że jest bardzo, ale to bardzo cienka granica pomiędzy wywalczeniem tego oc się chce (samochód, podwyżka, lepsze biuro, inne warunki pracy itd.) a kopem w dupę. Już nie raz czułem, że przegiąłem stronę i tak naprawdę nie wiem, jak to się stało, że mnie nie w------i. Chyba miałem trochę szczęścia.
@donatien-de-sade: jak widać rynek-janusz zweryfikował pogląd wykopka.
W innej firmie przez kilka lat prosiłem o zwiększenie zatrudnienia w dziale,
-Moje doświadczenie mówi, że najlepiej wywalczyć sobie podwyżkę nie idąc bezpośrednio po podwyżkę. Może zrządzenie losu, ale największą podwyżkę otrzymałem gdy wysłałem do mojej własnej firmy CV przez pośrednika na ukrytą rekrutację z widełkami ile chcę zarabiać. Tydzień później podpisując aneks udawaliśmy ja i szef że nie wiemy oco chodzi.
-Ostatnio miałem drugą okazję związaną ze zmianą obowiązków podczas