Wpis z mikrobloga

@gawin-leosem: no to bardzo źle i po 40-stce zapłacisz za to zdrowiem, jak nie masz czasu teraz się ogarnąć, to będziesz musiał w przyszłości znaleźć czas na lekarzy z nadciśnieniem i cukrzycą

jak masz serio problemy takie, że tego nie kontrolujesz to proponuję wizytę u psychodietetyka, możliwe, że jakieś problemy emocjonalne wyzwalają u Ciebie kompulsywne zachowanie
  • Odpowiedz
@Sylar: To mogą być kwestie zaburzonej gospodarki hormonalnej, wyrzutów kortyzolu, depresji, gorszego samopoczucia. Ty tępa kupo mięcha. Sie atletyczna ameba znalazła xD
  • Odpowiedz
Sie znalazł Pan dorosły, władca testosteronu, król elokwencji xD
Naucz sie używać interpunkcji, potem możesz kogokolwiek pouczać. Coś ewidentnie masz n------e w główce xD
  • Odpowiedz
@gawin-leosem: jesz sniadanie? co jadasz na śniadanie? Zazwyczaj jak sie opuszcza śniadania to potem wieczorem człowiek nadrabia ale musisz sobie ogarnąć inne rzeczy jeśli nie o to chodzi. Po cholere tyle żreć, musisz mieć greline, leptyne rozwaloną i najlepiej sobie badania glukozy/insuliny zrób i inne. Chyba że to natury pschychicznej.
  • Odpowiedz
jak dorosły chłop nie może się powstrzymać od jedzenia słodyczy to ja nie wiem o czym my tu możemy rozmawiać

@Sylar: Jak 'dorosły chłop' nie może się powstrzymać od napisania komentarza kpiącego z czyichś problemów, to jest ludzkim ścierwem.

Trochę samodyscypliny a nie zrzucać wszystko na samopoczucie

Twoja mityczna "samodyscyplina" jest wynikiem twojego samopoczucia, przygłupie. Za jakiś czas, jak zaczniesz się wystarczająco fatalnie czuć, to jedyne, do czego "zdyscyplinowany" będziesz,
  • Odpowiedz
@Sylar: Jesteś tak nędzną kreaturą, że zakładasz z góry, że ktoś, kto się wstawia za kimś z danym problemem, sam musi go doświadczać xD Dla takich jak ty to nie do pomyślenia i rzeczywiście sam najpierw musisz z czymś się zmierzyć. No to się zmierzysz, za wcale nie tak długo. Wtedy zrozumiesz jak bardzo słabą jednostką jesteś. Wtedy cię zakuje. I to tak, że pożałujesz, że kiedykolwiek istniałeś.
  • Odpowiedz
@Posafeat: xDDDDDDD jedynie czego żałuję to chodzić po tej samej ziemi jak takie przegrywy jak ty xD uwielbiam takie wiedźmy jak ty xD rzuciłeś na mnie jakiś urok? posmarowałeś mój nick na monitorze potem spod fałdki? xD
  • Odpowiedz